January 23, 2010

Perginya Baginda

keadaan di luar Hospital Pakar Puteri

Mari kita ramai2 sedekahkan Al-Fatihah kepada Sultan Johor , Almutawakkil Alallah Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail. Semoga Baginda dicucuri rahmat.. Sultan Johor adalah Sultanku jua..

Sayangla lambat posting kat Hospital Pakar Puteri .. Kalau tidak dapat aku tengok keadaan kat sana. Sebenarnya salah sorang kakak staff nurse yang bagitaw kat kawan aku yang pasal Sultan masuk Hospital Pakar Puteri. Dalam pukul 7 lebih..Sebab kakak tu kerja kat sana. Terkejut aku Sultan masuk hospital tu! Yerla hospital tu kan tempat aku practical. Banyak kenangan manis aku dapat kat sana.

Walau apa pon, kat Johor sekarang ni semua orang sedang berkabung, pompuan pakai tudung putih, laki pakai songkok yang dibalut dengan kain putih.

Dan Alhamdulillah, kat kolej aku baru jer selesai membuat bacaan Yasiin beramai-ramai untuk Sultan Johor. Aminn

*Ucapan takziah kepada kerabat diraja Johor .

6 comments:

a1zudd1n said...

inalillah..
Al-fatihah..
malam ni baca yassin reramai..
songkok pun x de..
nak bekabung camne..huhu

azaliahjsalleh said...

al-fatihah
terasa juga kehilangannya

farhana said...

aizuddin - hoho pinjamla ngn org len

farhana said...

azaliah - Al-Fatihah

mamariesya said...

Alfatihah utk sultan Johor & my hubby's bestfren yg juga tlh kembali ke Rahmatullah pada hari yg sama.

farhana said...

Al-Fatihah moga rohnya dicucuri rahmat ya sis :(