January 24, 2010

Dapat Petang ni... ^_^

gambar ni masa aku nak balik rumah.. bye2 hostel kempas.. stress la dok hostel sana, takde playground langsung haha

Yeay petang ni dapat gambar yang aku nanti nantikan dari dia.. Happy! Iyerla hidup ni mestilah diteruskan, jangan ashik terus stress ngan sedih jer.. nanti boley jadi sawan aku dibuatnya. Aku dah takmo pikir pasal exam.. Bole jadi gila dibuatnya. Sekarang ni aku sedang cuti sem seminggu. Yeppy.. Next week plak kene pergi posting kat Pakar Puteri.

Azam aku bila dah masuk Hospital tu jer, terus nak dapatkan banyak contact hour. Tak macam posting sebelum ni, dapat sikit jer markah. Ishk2 so sad.. tu pun sebab My Sister yang buat hal. Dia tak bagi kiteorang jumpa dia banyak kali, cuma dua kali jer bole jumpa.

Memang patut pon markah contact hour aku sikit.. termasukla dengan kawan2 aku yang lain. Macam manala kiteorang tak menangis kalau Sister tu buat macam tu. Aku harap lepas ni aku tak dapat Sister tu lagi dah.Xmo2!! Nanti markah aku sikit weyh.. Nanti kalau ada masa, aku ceritakan serba sedikit tentang diriku. yerla dah lama aku membizikan diriku ke alam nursing. Mana ada masa nak cerita cintan pasal diriku.. nGah2..

Mesti ramai boring tengok blog aku jarang updated kan?? ;) huhu

Cerita pasal kolej, sebelum ni kiteorang ada amek gambar beramai2. Banyak juga gambar kiteorang amek masa hari Jumaat yang lepas.. Wee kenangan sampai bila2 la weyh gambar tu.. Tapi sayangla sorang jer kawan aku takde time ni, sebab dia demam plak. Jum tengok gambar kat bawah..Layanzzz

haa ni special sikit group KPJ sahaja bergambar.. KKM takde.. haha sebab ramai sangat la.. nanti tak nampak muke ku yang ayuss gitu hehe. Tapi yang penting 2 orang body guard tu kene ada.. Carila carila ;D

gambar 2: weyh kepala sape terselit tu

ni baru semua orang ada ;KKM and KPJ
kiteorang bergabung kelas sebenarnya


LepAS bergambar, Madam bagi surprise kat budak2 KPJ jer.. ada injection Hep B uNtuk kiteorang.. Perghhhhhhhhh

Sakit gyler dose yang kedua!!
uhuk2
Lepas malam tu jer, aku terus terlentang kat atas tilam.. Tangan aku lenguh2
MyEm0.Com
gambar Lecthmi tak ley bla.. haha

*Pss NABILA aku tau ko sedang membaca blogKU jangan nak gelak.. sebab aku tau ko adalah pembaca setia ku.
. haha

10 comments:

Cik Akma said...

uihhh nurse pon kene inject. hahahaa. btw update more about ur life dear! :)

fasha comeback again said...

blogwalking farhana, nice meet u again..
love you farhan,BtW please add my FB okay ;)

Fiq said...

rajin2 la update yerkk...=)

~ nAbILaH bILzZ @ eLLe_91 ~ said...

eleh..poyo..

farhana said...

nabilah - yerla poyo2 ;p

mamariesya said...

hapdet jgn x hapdet...

farhana said...

cik akma - aha mstla kne.. kalau nurse dpt penyakit sape nak merawat pesakitnya

farhana said...

fasha - kmu add sya la dlu.. sya jrg on fb ;) huhu

farhana said...

fiq & mamariesya - insyaALLAH

Mikail Alfith amarullah said...

Mampir ingin berkenalan...
n berkunjung...