January 3, 2010

Everything is new!

Yesterday me and my family were going to the Low Yat. Woow havoc gyler kat sana. Penat kiteorang cari new laptop. Ashik nik atas turun bawah.. naik atas turun bawah. Penat betol. Pastu dah la ramai orang kat sana.. Ari sabtu kot.. memangla ramai orang. Finally dapat jugak beli laptop yang macam mana. Just jenama Hp COMPAQ. Memang dengar macam tak familiar, tapi banyak fungsi kat dalam laptop ni. Ramai gak orang beli kan.. Alhamdulillah impianku termakbul juga akhirnya untuk ada laptop sendiri. Thnx to my parents yang sanggup datang dari JB ke KL semata-mata nak pergi ke Low Yat untuk cari laptop yang harganya berpatutan. Memang pilihan family aku kat Low Yat jer kalau nak beli apa2 gadget. Sebab harganya murah dan berpatutan.

thnx a lot..

15 comments:

Cik Akma said...

amboii dpt rantaii. cantikk laa <3

kimomoto kozaima said...

waa jeles nye , ana dah ada laptop sendiri la huhu...
laptop tu gurl ke boyz??
klu gurlz-fluffy
klu boyz-geepy

azaliahjsalleh said...

lappy kite sme arr
hu3

a1zudd1n said...

bape juta ko angkat laptop 2?
jauh ke beze klo bli kat jb..huhu
kasik name sarip dol la laptop ko tu..mesti org kagum..haha

ahmad said...

cool ada laptop baru...hehehe

Fiq said...

pergh... serba serbi baru

mOhd irWAn said...

sama la laptop gan aku....
erm selamat tahun baru yer

farhana said...

cik akma - haha thnx dear ;)

kimo - haha mstla laptop i gurlz..
fluffy? sedap gak.. nntla i pikirkan huhu

azaliah - haha smer ea? set2 ;)

farhana said...

aizuddin - haha xdela jauh beza sngt harganya, cme ari tu da alang2 gi kl, so prefer bli kat Low Yat aje

sarip dol?! baik aku ltk sarip limau
haha

ahmad - thnx ;)

farhana said...

fiq - dah tahun baru kan, mstla serba serbi baru
;D

Irwan - wah smer jugak ker? ada ramai geng nmpknya aku ni
haha thnx irwan, happy new year to u too.. ;)

sarahunny said...

bagi je nama BABY!!

farhana said...

sarahunny - BABY? haha bole gak..
tq2!

cimon said...

member IT ckp laptop jenis compaq bagus...dia pun gune laptop spesis yg same.

yg penting...install antivirus & jgn bg berhabuk

Asepsulahari said...

asalammualaikum farhana salam kenal dari saya andy dari indonesia,silahkan berkunjunkg ke blog saya

farhana said...

cimon - tq cimon

asepsulahari - tima kasih ya berkunjung ke blog saya.. kalau ada masa kita bisa ngobrol2 ya haha
thnx!