December 6, 2009

Berjalan dengan lancar

Ok, segala masalah dah selesai. Aku ngn dia da ok. Huhu dah pas dah hal tu, malas nak citer agi. Pasal hal my firends jer. Thnx kepada mereka yg bgi support moral kat aku. tq!Kali ni nak cerita pasal pengalaman aku berjumpa dengan orang yang akak aku sayangi. BF diala.. haha. Baru first time jumpa dia. Dia banyak cakap ngan aku, peramah sangat masa jalan2. Aku, akak aku, dia [abang Wafiq], Najib ngan geng2 perempuan dia jalan2 sekali ngan aku.

Tapi keluar dengan bf akak aku memang best gyler.. Haha sweet jer diorang tu. Tapi masa kiteorang keluar jalan2 tu, setiap kali perempuan nak lalu depan kiteorang, mesti nak tengok muka abang wafiq. Taula hensem.. ngah2. Tapi tula.. akak aku paras keti abg fiq jer.. haha. Ketinggianla tu.. ahaks!


kawasan tepi Danga Bay

Mula2 kiteorang pergi City Square, ada YES! Jualan murah2 la juga. And then, pegi Danga Bay.. Perghh suasana waktu malam dia, memang lawa. Sekarang Danga Bay dah buat pembaharuan sikit, banyak tempat baru kiteorang jalan. Tapi tula pasal kene naik train kalau taknak tumit kuku kakiku sakit. Ngah2.

kalau wafiq memang tak segan nak amek gambar,tapi si Najib ni malu2 plak, najib kwn wafiq satu universiti la.. lpe mau explain
aku tak taula apa nama bende alah ni, janji ada orang main kawen2 kat sini.. hehe
rumah Limas
nasib baik ada model untuk gambar ni, ngah2
Mini Zoo kott

kITEORANG BALIK DALAM PUKUL 10 LEBIH! HAHA memang jalan abes semalam.. best gyler.. Rasa macam cepat plak nak berpisah ngan abg wafiq.. dia sporting gyler ngan aku aw.. Moga2 korang kekal sampai ke akhir hayat yer. InsyaALLAH.. weyh baiknya adik ipar ni.. eheh insyaALLAH..
Amin......

sweet jer diorang..

~THE END~

12 comments:

naz said...

i baca lancar entry ni haha

farhana said...

haha

Cik Akma said...

haa frhana, ble lak kte nk jumpe? ahah :D

a1zudd1n said...

y penting dyorg punye funfair mahal gile..
nak men bumper car pun pikir 18 kali..
las2 x men trus..haha
men puas2 kat genting..lagi bes..huhu

joegrimjow said...

sweet2
macam gula2

azaliahjsalleh said...

plg jauh tang johor yg penah pi
mersing kot

azaliahjsalleh said...

plg jauh tang johor yg penah pi
mersing kot

farhana said...

cik akma - hah bole2, ble masa sja
haha

aizuddin - a'ah kt gnting jer yg best... kt Danga funfair khas untuk budk2 jer bole la ;)

farhana said...

joe - mmg pon ;)

lya - yeke dear, ble2 mse gi la bndar JB k ;)

cimon said...

bwk calon abg ipar g jln2...

perghh...sweet gilerr

heheh(^v^)

(p/s:sape yg blanje ari tu?)

mamariesya said...

da abes practical la eh?dah x stay kt wadihana lg ker...all de nurses students or ur batch only?

farhana said...

mamariesya - a'ah dah abes da. x stay pon kt wadihana..my batch only. huhu