November 29, 2009

Tak Tahan!

Apa masalah kau sebenarnye huh? Aku dah tanya baik2 dah apa masalah dia.. dah tanya baik2 dah ni.. pastu dia yang cakap takde papela.. Die room mate aku, mestila aku kene amik berat pasal kawan. Aku jenis yang caring pasal kawan.. Takkan sebab pasal hal kunci hostel aje kau nak diAM NGAN KITEORANG? Tak pon pasal hal cik R tak buat kerja rumah tu[buang sampah]

Takkan sebab tu aje kau tak nak cakap ngan kawan2 yang lain..

Aku yang tak bersalah ni pon dia taknak tegur..

Sampai mati ker apa dia nak macam tu?

Sampai mati ker apa die tak nak cakap ngan kiteorang?

Aku rasa macam dok ngan tunggul la..Kenapa ngan pekerja Hospital dia boleh cakap plak, tapi kalau ngan aku and kawan2 hostel yang len boleh plak dia tak nak bukak mulut.. Sakit hatinya ada kawan macam ni.. Cakap ngan die, macam nak tak nak aje. Menyampahnye.. selfish btol! rela dok ngan tunggul daripada dok ngan dia!

Lantakla dia nak jadi bisu ker tak nak.. janji aku dah malas nak cakap ngan dia agi. Sejak dari hari kamis lepas aku x cakap ngan die.. tengok muka dia pon dah menyampah.. Baru first time aku menyampah ngan kawan yang rapat ngan aku taw!

Dulu die seorang yang periang, peramah.. tapi sekarang.. perghh bisu! Tak nak bukak mulut..

Barula aku kenal perangai dia yang sebenar..

JANGAN SAMPAI AKU BENCI KAT KAU.. Lantak kaula tak nak tegur lagi ngan kiteorang

10 comments:

e l d y said...

geli apabila suaminya yg mengatakan I love kpd Fatine.. terasa mahu muntah apabila memikirkan bagaimana fatine menerima cinta daripda suaminya xD

e l d y said...

eh ?! sorry sorry salah tempat pula gua komen sorry sorry ~ ~

ni entri sbgi bukti untuk gua menafikan gua seorang spammer :

http://mazidulakmal.blogspot.com/2009/11/kisah-fatine.html

sorry ye ~

Cik Akma said...

dearr,sbr2. duk kat hostel ni bru la kte kenal mane lawan n kawan. wat lekk suda okay. jgn difikirkan sgt :)

r-mean said...

ehh xbaik camtu..
relax sudahh..
lama2 ekgi baik 2..
jngn emo2 eh..

joegrimjow said...

pompuan aka betambah cantik klu die sentiasa bersabar

Nadhirah~" said...

sabar farhanah..
happy always k!:D

farhana said...

eldy - haha apa jer, thnx ea

cik akma - alhamdulillah setakat ni kiteorg dah ok hehe

r-mean - ala emo sekali sekala hehe

farhana said...

joegrimjow- eh yeke, hehe maintain2 ;)

Nad - thnnx Nad huhu

Tsutsumoto said...

ala..
ckp jela roomate yg ana gado tu syaq..
ngeh3..
[saje timbulkn kontroversi di blog anda]

rilex je ana..
jgn risau..
nnti pndi gk dye menyesal sendiri tu...

org cmtu mmg layak pn kena layan cmtu..

she deserve for that

keep smile ana!
;)

farhana said...

thnx syaq! ngah2