September 25, 2009

Raya Oh Raya

bersambung..
Weyh citer raya aku belom abis agila.. gahaha. ^_^ Tok soh risau, tak banyak pon. Raya kedua kiteorang gi beraya kat uma Tok Yah. Baju berwarna pich jadi pilihan aku. Baju ni baru last2 minit aku beli ngan mak. Ehhe sebab baju yang sepatutnya aku pakai tok raya ni x siap jahit lagi lol. Mak aku bz, sebab keje... aiseh alangkah bagus kalau aku pandai menjahit. Tape pelan2 aku nak belajar k.

telatah kiteorang jangan cakap la, "mcm kanak2 Ribena.." bak kata Syaq =.= ciss haha

ceh nampak tu siap ada logo UMNO

Time raya kedua aku banyak dapat duit raya..bestnye.. Tapi teringat plak kisah aku masa kecik2 dulu, dapat duit raya seringgit jer. Yerla budak kocik mana bole pegang duit banyak2.. an an an.. Tapi sekarang jangan cakapla, 10 sampai 100 ringgit pon ada orang bagi juga aw duit raya. untung sehh..

Inila Akil budak kecik yang aku cakap.. ;)

jemputla makan kuih jemput2 tu, hihi


Alahai, nanti bila da naik kelas aku kene terus pegi posting kat Pakar Puteri. Nampak gaya, minggu depan aku dah kene belajar balik la.. Wahai si temanku buku, kiter berjumpa lagi ya. Tapi raya x raya aku kene ingat pasal macam mana aku nak hadapi mayat ni.. MAKKKKKKKKKKKKKK!!!! tolong aku weyhhh


Bye2 kawan2... =)

13 comments:

sophie said...

mayattt?? wow..kne brani laa..

r-mean @ bLa3 said...

seronoknye beraya..
abis semua kaum kerabat..
slmt bermain mayat..wawa

farhana said...

sophie
insyaALLAH :(

farhana said...

r-mean
kuang asam tmbh garam arr
haha

Ariey said...

selamat hari raya maaf zahir & batin hehe

faqiha said...

anda comel :D

farhana said...

ariey
tengs ;)

farhana said...

faqida
tq faqiha :)

Chemo™ said...

sis , happy eid too ! walaupun lambat wish tp . . tapelaa :DD

u r so sweet dear tyme raya neey (:

sindaDila said...

chemo yg kt atas neey dila taau . aduuh ta pasan tercomen pkai acc tuu ahaaa :D

farhana said...

chemo..
thnx chemo! :)

farhana said...

chemo
:D

farhana said...

sindadila
eh yeke :D