September 27, 2009

Love u mom


Happy befday to my lovely mom yg ke 45. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Love you so much!!



...............................................................................................
Semalam last day raya aku ngan family. Pasni dah xde raya agi dah, sebab sekolah dah mule start. Tapi kelas aku x start2 agi, hehe. Sebab minggu depan cuti agi, 4/10 barulah aku dah kene pegi posting selama 2 bulan. Petang tadi masa buat rumah teropen, aku bersembang dengan mak cik aku,

"Ana, jangan nak tackle2 doktor hensome ea..haha"

"Eh, mak usu ni apela, patutnya mak usu galakkn ana tackle doktor macam tu, bukannya melarang.. haha, [psss janji yang beriman]"

"yerla2, tapi jangan cari yang dah kawen taw"

"Oh takdela, ana x minat pon yang dah kawen2 ni.. jangan risau mak su, lelaki yang dah ada girl friend pon Ana x minat..ehhe"

10 comments:

sophie said...

tackle doc2 ncem taw!!

r-mean said...

epy birthday 2 farhana lovely mom(name???)..
merancang masa depan nmpk..aha

r-mean said...

epy birthday 2 farhana lovely mom(name???)..
merancang masa depan nmpk..aha

farhana said...

sophie
I sokong :D

farhana said...

ala kalau tulis pon korang xkn dpt baca
-Nghtiah Bt. Ahmad-
;D

d|n said...

moge pjg umo n murah rezki..AMIN..
engineer ko x nk tackle ke??haha

farhana said...

ek eleh ckp jerla ko nk suro aku tackle ko ;p bahaha

Hasanah M said...

muke sis lebih kurg cm muke mak sis.
hehe. putih la mak sis ni :)

chocolatpontostory said...

owh my..
i really love ur blog
hehe
like the way u r..
=)

farhana said...

hasanah
haha thnx dear
takkn kemana tumpahnya sup klo x ke mangkuknya
ngah2 ;D

chocolat
thnx my dear new friend. nice to meet u :)