September 24, 2009

Marilah kite bermaaf-maafan

Hari raya pertama, raya kedua, raya ketiga dan raya keempat memang meriah btol.. Aku ingat raya tahun ni x meriah, rupanya meriah gyler. Sebab tahun ni semua sanak saudara balik, kecuali family arwah cik Tom aje la. =( Diorang dah jarang ke rumah atok, sebab diorang raya kat KL. Hemm.. Jum! tengok gambar kat bawah..

ayah ngan cik Om, hahaha x ley handle la..

Raya tahun ni memang meriah sebab ditambah dengan budak kecik yang bernama Akil, dialah budak paling sporting ngan happy go lucky. Haha die suke buat hati orang ketawa. Mana la kiteorang x ketawa, dia suka menari, menyanyi ngan cakap seorang diri kat depan semua orang. Entah apa yang die cakap pon aku x paham. ahaha..die guna bahasa sendiri. [Gambar dier xde dalam ni, nanti tunjuk]



Yang tak boleh handle, rumah nenek ayah ngan rumah nenek emak sebelah-sebelah jer. Jiran la katakan.. haha. Memang x best aww klo uma nenek ni dekat2. Orang nak jaoh2 baru best. Tapi yang bestnya kalau umah atok dekat2 ni, family aku takdelah pening2 sangat nak pegi beraya rumah mana tahun ni. Haha, one more thing, jimat petrol kereta weyh. Aisehh.. =)

alamak Danish, janganla buat muke seksi, nanti kak ana tergoda. Ahaha
tunjuk sikit duit raya Qayyum, hehe[ ni abang, atas adek]
Boldmana hang nak lari Danish

Raya kedua kalau x silap aku, kiteorang pegi beraya kat umah Pak Long, kat kempas kot. Alamak ramai sehh org datang beraya.. rumah terbuka la katakan. Tapi agi beshnye, bakal sedara baru aku tu ramai yang hensem weyh. Diorang datang dari KL sebenarnya. Aku ngan kakak cuci mata la. Eh aku sorang jer boleh, kakak aku x bole, sebab die dah ada bf. ;) Ehheh jangan mara hah, aku single lagi. Bluekkk ;p

bersambung..

13 comments:

ken_Tank91 said...

patut r suka g umah terbuka..
bleh cuci mata cari BF..heheheh..
sambl menyelam minum air r katakan..

farhana said...

astaga jodoh semua di tgn tuhan..

mne de org suke sngt gi uma trbuka
haha setkat ziarah sedara jer da memadai
an an an... ;)

syakey said...

slamat hari ry ;)

sophie said...

mesty dpt duet ryer bnyak kn?? hulur2 laa kat sophie...hehehehe =)

azaliahjsalleh said...

alahai cute gile ok bdk2 tuh

azaliahjsalleh said...

alahai cute gile ok bdk2 tuh

azaliahjsalleh said...

alahai cute gile ok bdk2 tuh

SuFy said...

slmt hari raya maaf zahir dan batin...

SuFy said...

slmt hari raya maaf zahir dan batin...

farhana said...

syakey
tengs syakey ;)

farhana said...

sophie
haha bole sophie, tpi tunggu duit i tinggl seringgit
x)

farhana said...

azaliah
kemana tumpah kuahnya kalau x ke kakak sedara sndiri
gaha
apa aku ckp ni? =.=

farhana said...

sufy
tengs sufy :)