September 21, 2009

Salam Hari Raya kawan2!! (^_^)

Sorry lambat wish sebab aku bz balik kampung weyh... Riuh rendah btol kat kampung aku tu... Semua persiapan dah ada, baju raya, kad raya, kasut raya anddddddd...... Duit Raya! hahaha tula aku tunggu selama ni.. Walaupon da beso. bahaha ;DD

Thanx kepada mereka yang mengucapkan selamat hari raya kat aku.. Nanti jemput2 la datang ke umah aku k. =)

Seriously, nak mohon maaf kalau ada yang terkasar kat korang sebelum ni.. Memang takde niat langsung nak buat macam tu taw.

Semoga raya kali ni lebih gembira untuk korang. Jangan makan banyak2 sangat..kang x pasal2 berat badan naik.. Tapi kalau rasa nak makan banyak2 tu pon bole gak..nak makan sekali ngan periuk2 pon bole. Senang nenek korang, tak payah nak basuh pinggan.. haha gurau jer jangan marah k. Gambar kat atas ni?? Hemmm entahlah, nak kata kad raya bukan, nak kata wallpaper raya pon bukan.. haha senang citer anggap jer buat perhiasan kad raya. Hehehe... Last kata, SeLaMat HaRi RayA buat kawan2 blogku... Bye2~ SALAM

20 comments:

~cik manis~ said...

hai sis.
sori lma x nyinggah.
slmat hri raya yah :)
maaf salah silap
;)

azaliahjsalleh said...

auww yangg
sweet je u
btw nak duet raya !!!

farhana said...

cik manis
eh is okey
selamat hari raya juga manis
:)

farhana said...

azaliah
yunk duit raya tunggu lagi 3 taun
agaga~ :D

r-mean @ bLa3 said...

salam lebaran..
awal balik umah..

joegrimjow said...

muka masam
slamat ary raya

farhana said...

r-mean
uma atok ngan uma nenek dekt jer..
;) hehe

farhana said...

joegromjow
nasib baik x ckp masin muke x)

selamat hari raya juga

sophie said...

nk duet ryer adik nurse!!! smat ary ryer..

atok said...

mane bju raye?
xnk tunjuk kea. eheh

farhana said...

sophie
haha yunk tunggu agi 3 taun i bgi
eh pttnye u yg bgi i duit raya
agaga

farhana said...

atok
bju raya?
haha nak tunjuk gak ker
x lawa la atok :P

Hasanah M said...

SELAMAT HARI RAYA,
sis Farhana,

sis xpenah wat slh kat cenh ok.
so xya nak minta maaf.
selama ni sis layan cenh baek sgt.
tau tau.

lots of love,
iloveyou sis<3

Cik Akma said...

dearr,samat ari rye. maap zahir batinnn ;)

tarbond said...

uih2.. makcik.. ak nk mintaak maaf bnyk2 laa.. coz bnyk wat kaco+haruk kat cni.. sorii ye..

farhana said...

hasana
oh yeke.. haha ok dokie
tengs dear
love u too
muah

farhana said...

cik akma
tengs sis, selamat hari raya jga =)

farhana said...

tarbond
ooo mak cik ea
haha tapela datuk
mak cik x kesah
maaf diterime

fndrocka said...

sweet...

salam singgah~jom exchange link

farhana said...

oh bole2 ;)