July 17, 2009

My pleasant at home


Hari ni aku balik uma.. Syukur2... Sejak aku pindah ke rumah baru tu.. banyak kejadian yg tak diingini berlaku. Terutamanya rumah sebelah aku tu. Ada jerk bende2 tak diingini datang menganggu. Yela rumah baru kan.. Macam bila dah larut malam tu, kawan2 aku mesti kene kacau ngan suara2 aneh. Bunyi orang berdesing la, bunyi beg diseretla.. bunyi tombol pintu macam nak bukak la.. Perghh xnk mcm seram gyler weyh bila diorang citer mcm tu. Tapi aku tawakal dan redha jer.. Baca Doa bile dah nak tido adalah satu kewajipan! Aku buat tak taw jerk.. Bila diorang citer aku tutup telinga! Nasib baik.. ALHAMDULILLAH rumah aku tak kene ganggu sangat.. Syukur 100 kali kepada ALLAH. heee~

Hari ni aku dapat stay on9 lama2 sikit. Finally.... Woah! Banyak assignment kene buat [hehe padahal satu jerk] Tadi ada soalan kuiz tentang Anatomy & Phisiology. Senangnye soalannya.... hahaha aku ketawa macam nak gila........

Beshla, tadi aku jumpa kawan baru aku.. nama dia Cik TENGKORAK BIN SKELETAL

Ahaks! Nak tergelak aku bila Sir Yap angkat kaki Cik Tengkorak tu ke atas sebab nak tunjukkan struktur tulang kaki. Aku plak ashik terbayangkan jer yang cik tengkorak tu macam nak terkangkang jek.. hahahahaha.. Macam nak buang angin jer.. Weyh mcm mana aku nak blaja ni, ashik ketawa jek, ni semua bermula daripada kwn2 aku yg dok blakang tu. Diorangla yang start dulu gelak.. haishh

Tapi aku ada satu citer yang buatkn hati aku sedih..

Aku dapat satu mesej dari Orang Tak Dikenali [OTD]

mAsa tu aku ada kelas Anatomy.. kire2 kol 10 lebih
Mula2 dia misscall aku dulu.. tengok2 nombor macam dari KL. Dia 017-2..

KL kan2???

Hye farhana

Sape ni??

Kwn lama . Suda sombong ei skrg.

Kwn lama? Sorry ea kite x save pon no. ni..Sapa nama awk?

Hmm xpe r . Xya r tau nme kit
e . Just ignore je . Ok bye .

Pastu aku try call die sekali.. Dia tak angkat!! Btol2 majuk orang ni agaknya.. Gedik ar minah tu.. Eh entah aku pon x taw laki ker pompuan yg msj ngan aku tu..

Huh! minta ampun minta maaf, no. kwn2 lama2 kite da de byk yg kite delete and letk dlm diari lme. Sebb nama kwn2 lama hampr2 sama ngan nama kwn2 kolej..
cowi sangt2

Seriously aku delete jer no. kawan2 aku YANG sombong tu dan gyler senyap jer ;(

pastu dia trus tak balas msj aku.. Aku rasa serba salah pon ada gak sebab die cakap dia kwn lama aku.. Pastu aku ley x kenal no. dia lak. Sah memang no. KL!! Tibe2 jek nak majuk! nade2 tol.. Nak kata kwn Serdang aku pon bukan, sebab aku dah check dah no. diorang dlm buku diari aku. X sme langsung!! Geram la OTD tu!! Entah sape ntah dia tu tibe2 jek nak majuk ngan aku. Aku mana ada ramai sngt kenalan kwn2 KL ni.. Except nombor2 yang aku rasa x perlu jer aku nak delete.. Malas nk layan dowh..

Wahai OTD, aku harap sangat siapakah kamu.. Kalau x kenal pon janganla mara sangat Ok.. Seriously memang x kenal pon nombor tu.. Orang KL la.. I'm wondering, who is it?

Kalau kwn lama aku, siapa die.. =( hmmmm


7 comments:

azaliahjsalleh said...

gedik gile na majok2 segala
kalo dia perkenalkan diri kan lebih elok
hu3
i pun da masalah dgn THE UNKNOWN !
h8 that h8 that

d|n said...

klo pindah umah br..
kene bc yasin dulu..
da bace lom??hehe

o_o said...

msg tu msg ade sleng sabah...

farhana said...

lya
a'ah benci r minah tu nk majuk
btol ckp u..

farhana said...

d|n
da bce la din
:p

farhana said...

O_O
huh sleng sbh?
haha

sophie said...

alahai klaw dea t0wl2 kwan farhana mesty tade nk tacing2 cmtew.. unkn0wn je tew.. nk enterframe je kowt..=p