July 18, 2009

Barang keperluan ku

Besh.. blaja anatomy ouh.. ana mean "saya" tom mean "tom.." Ala yang cipta messpes tu aha! my means "mi maggie.." caya2 ckp aku.. memang ajaran sesat..

Ajaran betol: Anatomy is the scientific that observes & investigates the structure of the body or parts.


Anatomy means "to dissect, cut apart & separate".


Physiology is the scientific discipline that deals with the processes / functions of living parts in more dynamic ways..


buku skill lab.. buku ni aku gunakan bila aku nak masuk mock wad jer.. haishh bilala baju nursing nak dapat ni..
semangat gyler aku nak pakai baju nursing..

beg dompet yg tersayang..
stock bekalan minuman aku kat hostel.. Benda alah ni aku nak bawak KE cafeteria.. Jimat duit, kat sana aku cuma mintak air panas ngan sudu jer. Pastu bancuhkan dengan air panas. Ahah jimat!! Air tak yah beli bila nak sarapan nanti..

Beg tangan aku yang x bape lawa.. Haha.. tapi aku suke jer pakai beg ni. Ringan dan senang digunakan bila dibawa berjalan-jalan.. gaga~

Aku suka baju ni.. Time pegi kelas seminggu sekali aku pakai.. agaga~ I like the design of this shirt..

22 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

LIPTON milk tea? wah!! baru ek? nk cuwik 4 keping! :D

farahin said...

aha! pandai ko jimat kat kolej :P

klo camni aku ley ikut cara ko la

haha

farhana said...

haha amek jer anuar..
kat uma i byk stock

farhana said...

farahin
ikut jgn x ikut xD

LeeSlimShady said...

duit belanja aderr? takde meh amek kat Facebook he..he....he...sampai ati ana tak jawab mesej kat Face book

d|n said...

aku pun nak gak la teh..
ade byk kan kat uma ko?haha
1 subjek je ke ko punye kos??

NoRT said...

bagus belanjawan dia nih!

farhana said...

leeslimshady

kite mls nk on9 fb
msj byk sngt kat fb
mls nk bukak
haha

farhana said...

d|n
nola, aku amek 6 subjek jer
a'ah stock kt uma tu mmg byk, tpi klo lbih2 x ley r
huhu

farhana said...

nort
aha masheh! ;)

mazwhere said...

anatomy..cam grey anatomy eh..
patu ad x macam cter bones tu...
best2..

mazwhere said...
This comment has been removed by the author.
Cik Akma said...

lipton milk tea tu beshh ekk? hihihi

Adda, said...

huii amboi maken cun ek kome, ehehe:P rinduu wehh

we naty mc aku, aku dh khilangan no dikau, naty aku call kau, haiyoo, rinduu wehh grrrr :/

Adda, said...

huii amboi maken cun ek kome, ehehe:P rinduu wehh

we naty mc aku, aku dh khilangan no dikau, naty aku call kau, haiyoo, rinduu wehh grrrr :/

syakey said...

gle jimat...

XD

farhana said...

mazwhere
ada2 ;)

farhana said...

cik akma
besh sesangat! :P
pilihan tepat nak buat air teh susu
aha

farhana said...

adda
la asal no aku ilang di no. fon mu cik adda?
sobsos
ok2 insyaALLAH
wah call aku?
kang aku ckp lame2 abes kedit ko
:p

farhana said...

syakey
biaser la
XD

lumrah idup manusia ni kn kdg2 kene berjimat
aha!

kimomoto said...

owh cantik la dia tangkap gambar...hehe berbakat neyh...^^

farhana said...

aha thnx kimo ;)