July 11, 2009

Pindah tempat baru


Hai kawan2! Thanx for the new guys for following my blog. Sorryla, fana x dpt nak ikuti blog korang balik buat masa ni.. sebb fana bz gyler ngan assignment.. LAPTOP BLOM BELI AGI..! Nanti klo da beli insyaALLAH ley TENGOK BLOG KORANG balik.. Cowi..

So far so good.. kat sini blaja pon besh.. Aha tapi kene pindah lak ke tempat baru. Dari Kondo Wadihana ke Taman Tampoi Utama. Sebab hostel lama tu nanti senior baru nak duduk plak.. Aduh, trus terang aku cakap.. menyusahkn tol nak kene berpindah randah ni.. Tapi tempat baru ni kire besh la jge..Ada kolam and gim. tu wajib! Yeye, kolam dekat ngan rumah aku! Ley mandi tiap2 hari.. agaga~ Tapi yg x beshnye nak kene bangun awal.. Klo tmpt lama pegi kol 7.30 a.m. Tempat yang aku duduk ni kat Riverria condovilla. Aku stay kat Block Capila. Tempat yang aku tinggal ni ada 3 tingkat. Iaitu rumah Town House..Dalam satu uma ada 23 org yg duduk. Perghh xnk mcm kelam kabut la plak an pagi2 nanti nak mandi. Bilik air ada 3 jer.. Yang nak guna nye 23 org.. Haha pasni mandi mesti kene berkemban la nampknya.. KLo xnk ketinggalan bas.

Aku mandi kol 5 lebih pon da menggigil gigil.. Perghh bapak die sejuk gyler weyh.. dah macam kutub ais punya tempat! Sejuk sangat air die..

Bas datang pukul 6.50 a.m., nmpak gaya kene bagun kol 6 la an.. taknk mcm awal plak. Aku pikir bole bangun lambat! Bangun macam budak2 sekolah gak la nampaknya.. huhu Is ok
..........................................................................
MAJLIS SANDING MENYANDING
Sorry gambar kat kondo baru later aku letak k. hehe.. Sekarang ni aku nak citer pasal Majlis Perkahwinan Kakak sedara aku yang berlangsung pada hari Ahad lepas, 5 Julai.

hantaran dari pihak perempuan..

pengantin lelaki dah datang.. pang pang kopang2.. trus riuh rendah rumah pengantin perempuan.. hehe

ALAMAK SWEETNYE.. SAMA2 TEMBAM.. haha..
....................................................................
GAMBAR ANAK DARA PLAK NAK INTERPREM
jangan marah hah

sorry segan la nak naik atas pelamin.. agaga~
sape nak masuk meminang aku ni weyh.. haha
geng 3D [3 Dara.. haha]
Hazimah [sepupu] umo 17 taun
kak nurul [sepupu] umo 19 taun
sepupu ku yang sebaya ngan aku.. Zati. 18 taun. Diala yg giler2 skit ngan aku


Citer sampai sini jer.. sedih plak nak tinggalkan blog ni.. rasa mcm nak blogwalking jer kat blog korang.. :( Tapi nak buat macam mana.. aku bz gyler weyh.. nasib baik gyler jer, tak sewel lagi aku.. haha klo x kene masuk hospital tanjung rambutan

End of the story..byebye sobsobs ♥

16 comments:

Bla3 said...

satu umah ada 23 org..
uish..traffic jam tuh..

gmbr pengantin takde pun..
gmbr fana jew..
sape yg khwn ney..hahaha

sophie said...

makk aii.. rmeinye owg 1 uma.. uma besha cgtt ke??

atok said...

anda bila pula?
eheh

d|n said...

x yah g tg rambutan..
ospital permai sebelah tmn aku je..
leh ak tlg ushakan..hehe

farhana said...

Bla3
ahahaha suke suki la..
ni kan blog aku.. lbih baik aku interprem diri aku sendiri.. drpd interprem pengantin =P

farhana said...

sophie > eh uma beso.. da nama pon 3 tingkat dear ;)

farhana said...

atok
ana insyaALLAH umo 26 atau 25 atau 27 atau 24.. agaga~ =P

farhana said...

d|n
tunggu aku da sewel la bru aku isi borang k

aku harap aku x sewel..
hehe... :D

ubye said...

mne gambo nana kat ats plamin??

Syaquost Eichizen said...

gambar sendiri lagi byk dari gambar pengantin..

hohohoho..

promote diri sendiri.. lolz..

p/s: ho3.. kate pengantin same2 tembam tu sweet.. sooo... anda pun ermmm.. boleh la dikatakan tembam..

jadi........
bakal husband anda pun tembam jgk la yek.. agagagaga.. ;P

Afzainizam said...

salam singah ke blog kami sila tingalkan komen http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

fajridil adha said...

awk lg cantik drpd pgantin tu. ^_* [my blog]

farhana said...

ubye
segan nak amek ats pelamin >.<

syaq
haha biarla gmbr aku yg byk..
kang aku xnk letk gmbr aku pasni kang bru taw..
:P

afza
insyaALLAH :)

fajridil
thnx! :D

nurul syifaa said...
This comment has been removed by the author.
nurul syifaa said...

kakak cantek ..
:)

entry ni best :D

farhana said...

thnx my dear... :)