June 30, 2009

Esok punya citer

Esok akan bermulanya pendaftaran bagi kemasukan pelajar2 baru ke KPJ International College of Nursing and Health Sciences, pada pukul 8.00 pagi. Tempat mendaftar aku adalah di Selesa Tower. Eheh klo x silap aku la. Mak aku suro pegi pukul 7 lebih. Huahua cepat sehh, aku sendiri pon belum tidur lagi sekarang ni sebab nak bangun awal esok pagi. Ala biarla, pasni aku mesti da bz ngan assignment, nak pegang komputer. Tak sempat nak sentuh pon.

hoho muka putih terlebih bedak [no komen]

Eh wish me luck k kat sana. Eheh dah ramai dah yang cakap gud luck kat aku. Takkan nak mintak agi kot.. haha tak tau malu tol.. Gaaa~ Apa-apa pon thnx ea guys over there for wishing me good luck. InsyaALLAH dengan berkat Allah Subhanahu Wataala aku akan berjaya. wahaa! Lepas jadi nurse, aku nak jadi pensyarah Nursing la.. Bole tak agak2 nya? InsyaALLAH... kalau takde halang lintang la.. Bukan halilintar.. hehe

Ni merupakan antara beberapa soalan temuduga untuk kejururawatan yang aku terjumpa dan agak mencabar juga ler bagi pihak lelaki. Agaga. Jawab2! Jgn x jwb.
Soalan pertama: [ok]
"Siapa nama awak?"

"Bagitahu saya tentang latar belakang awak"

Soalan kedua: [ko]
"Kenapa awak berminat nak jadi jururawat? Bagilah peluang kat orang lain tu yg nk jadi jururawat.. Kenapa awak tak nak jadi askar ker polis ker, barula macho sikit.."

ahah klo aku jadi laki tu, terasa dowh.. :P

Eheh jum layan video klip prom sixth sense. Aku suka weyh lagu ni. gaaa~
TETIBE JER ADA SIXTH SENSE KAT SINI.. IKLAN SEKEJAP :p


Tapi ada beberapa kekeliruan di sini. Sixth sense ni band Indonesia ker atau band Malaysia?
ahah taula soalan ni da ketinggalan zaman.. Tapi aku masih nak kan kepastian.. Ada jawapan tak?

15 comments:

joegrimjow said...

hee
bedak xpeee
putih tu bahaya

didiey ;) said...

gudluck sis :)

♥chentaMAYA™ said...

gudgud luck!~

iedaLUVsham said...

gewd luck sis =) mane de putih bedak, fana mmg putih gebu la, heheh!!

~cik manis~ said...

malaysia la yang.
hehe
i luv adi vocalist dia!
:D

SIR ZUL said...

wah3..berposing ye..ahha
gud luck 2!

idham said...

6th sense ni band malaysia..tp vokalis die indon kot.. cakap biase2 pon mmg bunyi indon..

anna-RR said...

nak wish jgk ni.
gud luck babe.
heee.
:P :P

Cik Akma said...

gud luckk dearr. =)

d|n said...

aah band mesia..
tp vokalis indon..huhu
rasenye x ckp putih ag 2..haha
gud luk la wat kali ke8..hehe

farhana said...

joe > hee toll tu

didiey > thnx dear

chentamaya > thnx again dear

farhana said...

ieda > hehe thnx kak ieda :)

cik manis > a'ah i pon minat lagu2 diorang.. sebb berunsurkan nada sedih la u :(

sir zul > thnx sir zul ;)

farhana said...

idham > ouh yeke.. now i know.. huhu thnx k

anna > thnx babe! ;)

akma > thnx sis :)

farhana said...

d|n
wah kali ke8? aku x kire plak pasal bab tu
haha nway thnx ea ;)

haruan tasek said...

putih macam kertas ke....hu..hu