June 28, 2009

Kung Fu kat Hospital



apa akan jadi kalau kat Hospital tempat aku keje nanti ada Ninja orang macam ni? ahah no komen..


kalau kat Hospital ada orang gyler nyanyi mcm ni? Buat mini konsert kat Hospital.. ahah mesti la gyler gempak weyh

13 comments:

joegrimjow said...

skrg ni ramai yg masuk ospital

haruan tasek said...

mesti nurse nya pun ninja le kan...ha...ha

boy without power said...

aku penah jumpe puak2 nie
kat mane ek??
emmmm...
haaa..kat HKL.
xtaw la diorg buat ape
ade doc n nurse kejar dari blakang
menakutkan!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hakhakhak...gler r vids tuh! :p

iedaLUVsham said...

wakakakakka!!!!! =) gilos + klaka! best!

e k i n . said...

diorg yg kne masuk spital , haha! dah macam org kena rasuk.
;))

farhana said...

joegrimjow > msuk ospital mental an, rmai jer

haruan tasek > nursenye bukan saja ninja, tpi terlebih ninja
agaga~

boy > kat HKL? ahah entah2 org gyler kot yg diorang keja tu :P

farhana said...

anuar > mmg gyler ahaks!

ieda > ahah citer ni mmg best gyler la akak, tp da lme x ditayangkn

ekin > bukn saja kene rasuk, kene buatan org pon ada
ahaha.. :P

NURA said...

salam sobat,,di hospital sini bisa untuk foto2 dan bergaya ya,,,,hebat deh,,kl diNURA sana tidak ada yang pada bergaya , karena pada pakai baju muslim panjang,,jd ribet.

farhana said...

nura
hoho itu saya enggak tahu
kalau di luar negeri maybe bole kot
sepeti di negara Eropah
kat Malaysia still mengamalkan penutupan aurat bagi yang muslim

>.<

kimomoto kozaima said...

tolong nurse sy sakit... ngee~

cimon said...

rase nye 6sen tu band Msia, cume lead die je orang Indon.

smoga berjaya mengejar cita2 mnjadi nurse yg baik!

(^v^)

farhana said...

thnx awak ;)