October 31, 2014

Why big like pau

 Assalamualaikum 
Pekabar!!!! Lama gila ni fana tak update blog. My life busy with some kind of stuff. Randomly, bila fana dah balik kerja, balik rumah je terus mandi solat makan tidur. Then esok harinya kerja. Bila masanya la nak ngadap blog ni, :( Kadang-kadang, bila time cuti tu pun, fana wat kerja lain. Kemas rumah, kadang-kadang kene masak. So mana ada masa nak update blog ni. Ni pun update sebab masa free. Jejari ni  pun tengah menaip sepantas kilat. Minta maaf blogKu.

























Nila jadinya bila hidup semakin ceria. Abaikan perasaan sedih dan stress masa kerja. Tapi bukan mudah nak lupakan terus semua perasaan tu. Anyway, muka saya dah jadi pau. Pipi pun ceria, tembam macam pau. Huarghhhhhhhh!!! Macam mana nk kurangkan lemak kat pipi tu?? Hahaha. :p Rasanya tu je kot kite nak cakap. Nanti ada lain masa kita cakap lagi kat sini k. Bai korang. Salam

-Farhanasshi-

2 comments:

cimon said...

Pau kacang merah sedap. ^^

p/s: lame gak tak blogwalking nh :-D

AS said...


Hi Farhana, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)