June 14, 2012

KPJIC


Selamat tinggal KPJIC. Selamat tinggal hostel ku. Selamat tinggal Lecturer2 ku yang tersayang. Selamat tinggal kawan2 kelas ku. Tinggal farewell party kelas jer nak attend lepas ni.. And finally tunggu result LJM yang sangat2 menakutkan.. Saya berdoa semua group 3/JB akan lulus. Pasti boleh!!


Love my roommates so much!! Hopefully to see them again

Salam babai buku2 latihanku.

Lihatlah apa yang saya jumpa di dalam bilik ayah. JADUAL PERLAWANAN BOLA SEPAK EURO!! Ingatkan jadual harian kat rumah, rupanya jadual harian bola. Cehhh


Actually saya ada kenangan dari kolej, Alhamdulillah dapat sijil penghargaan. Thank you madam! At least bila balik rumah rasa happy jer. Satu pun jadilahhh =)


10 comments:

azalia hjsalleh said...

tahniah & good luck utk result awak nanti =)

bestnya dpt jumpa kwn2 =(

farhana said...

jgnla brsedih lia, nnt saya pun dah tak jumpa kawan2 saya lepas habis belajar ni :(

~uǝǝʇɐɟ said...

Nak snogurt! hehe betul ke sedap dpd tutti ni? tak leh jadi nih :DD madagascar3 pun nak tengok ni ^^

farhana said...

harga x sama sbb lg murah kott, tpi rasa yogurt dia lebih kurang sama jer dear :)

cimon said...

Good luck utk result nye!!!

(^_^)

farhana said...

terima kasih =)

ubaidillah zulkefli said...

untung lah dah abes...ur gudluck result ..

farhana said...

blum habis untung lagi, result belum tau..huhu

azalia hjsalleh said...

i keje part time skrg..
sambil nk tunggu tawaran belajar =)

farhana said...

ohh ok. smoga awk dpt tawaran smbung belajar. =)