June 9, 2012

ツ Keayuan si gadis

Assalamualaikum,

Eh maaf! Sebenarnya saya suka tengok akak ni, sebab cara dia berpakaian sopan. Additionally dia lawa. Tudung yang dia pakai sangat2 labuh dan menutup aurat tangan hingga ke pergelangan tangan. (Ermm tanya diri sendiri, aku ni bila lagi?)

Aww melting melting..

(。◕‿◕。)


akak ni boleh jadi role model i dalam berpakaian. aw suka suka..!

MyEm0.Com

(sila tepuk tangan bersama kucing ini, kesian dia tepuk sorang2..kikiki)

6 comments:

cimon said...

Bagus pakaiannya. Contoh lah ek. (^_^)

p/s:besarnye beg pakaian tuh, blk kg ke?

Nurrasyidah said...

entah bila la nak tunggu ana pakai camni..kui3

~uǝǝʇɐɟ said...

seriusly she's pretty! kagum :D siapa ni?

azalia hjsalleh said...

dulu dia free hair kn?
blog dia pun famous
dia mmg chantik

farhana said...

ni blogspot dia http://www.dangobunny.com/. hee btol2, dlu dia freehair, skrg brtudung. Cantik giler bertudung. Serious!

farhana said...

syida - otw, i will! wait ya..