February 12, 2012

The favourite comic

Assalamualaikum and hai,

Kenapa agaknya kali ni aku nak bercerita pasal komik lawak kampus ye? Sebab aku nak promote sikit pasal buku ni. Citer dia best, walaupun kadang2 tu ada mengarut sikit tapi layan jer. Haha.

Aku rasa semua orang dah taw pasal komik Lawak Kampus ni kan? So tak payahlah citer panjang2. haha

Cubala teka buku kat bawah ni tebal ke nipis? Tebal? Ada ke yang edisi tebal macam tebal kamus tu? Of coz ada, kalau tak kenapa aku nak tunjuk gambar kat bawah ni hehehehe


Harga untuk komik tebal ni tak murah tak mahal dekat 30 ringgit jer. =) BELILAH2.. Best k untuk isi masa lapang kalau rasa2 stress ke pas baca buku tu. Baca buku ni bila tengah stress, sedih dan bosan, confirm ketawa balik :D

Cerita satu!
Photobucket

Cerita dua!
Photobucket

Cerita tiga!
Photobucket

Dalam banyak2 watak dalam komik ni, aku suka watak bepop, sebab dia kelakar even kadang2 tu watak dia menggelikan. Haha. Geli sebab jerawat dia.. Thanks to Keith, pelukis kartun dalam komik ni sebab mengilhamkan kartun2 ni untuk buat aku ketawa walaupun ketawa sikit. Thanks sebab buat kartun comel ni. =)


7 comments:

Tengku Puteri said...

semalam sy nampak buku nih kat popular...rasa mcm rugi lak tak beli....huhuhu..

cimon said...

Cimon baca free jek kat MPH...tp kene tahan berdiri lame arr...

Hehehe(^_^)

eykin murnie said...

kita pon minat jgk..niat mmg nak beli buku tu tp tak beli2 lagi.

cimon said...

Teringat bila jerawat Bipop tuh depa buat ganti susu teh tarik.TERBAIKKK

Hehehe(^v^)

farhana said...

tengku puteri - npe x beli ruginya..haha

farhana said...

cimon - haha jerawat2 dia semua menggelikan tp kelakar

farhana said...

eykin - kumpulla duit hee