September 14, 2011

Finally saya dah abes kes presentation sebagai STN lagi

Salam kengkawan..

Just nak bagitahu

Saya dah abes kes study hari ini

Dan mood saya sangat happy

Kes study hari ini Alhamdulillah pass

Saya tak mengharapkan dapat distinction, tapi mengharapkan lulus..

Terima kasih Madam, Sir and Sister kerana memberi peluang kepada saya



^_________________^

(senyum memanjang kejap)

Saya present kes neuro..jadi memang sangat susah!!!!!

6 comments:

ubaidillah zulkefli said...

alah neuro jek ponn.,

farhana said...

mula2 pkir susah..tpi bila dah present dpn examiner tu rse mcm senng plak
aha yerla..
bakal doktor ckp cmtu bolela kte senng :p

azalia hjsalleh said...

kita tau farhana pandai ;)
dia mmg boleh buat pun

cimon said...

belajar arr ngan doktor - senang paham nanti (^v^)

farhana said...

lya - thnx syg..i taw i bole buat sbb tu lulus. syukur sgt2

farhana said...

cimon - haha kwn doktor x rmai pun