September 17, 2011

Jururawat kene ehem2 dengan pesakit lelaki yang giler nafsu

Betolla, jln alor akar, tempat hostel lama aku tu


Macam tak caya tempat yang aku pernah praktikal dulu, KSH, ada kejadian yang kurang enak di dengar oleh kita semua telah berlaku. Seorang pesakit telah cuba untuk meraba, men-ehem2 dan mencium jururawat dengan sengaja. Wahhhhhhhhhhhhh

Ni yang aku marah ni. Ni la dia antara lelaki yang kuat nafsu syahwatnye sampai tak ingat akibatnya bila sesuka ati pegang perempuan yang bukan muhrimnya. Ni yang marah ni! Ni yang marah ni! Nasib baikla aku dah abes pratikal time tu kat KSH.

Dan aku rasa pihak hospital harus mengambil langkah berjaga-jaga pada masa akan datang. Bukan sahaja pihak hospital, tetapi pekerja2 di hospital jugak harus berwaspada. Lain kali kalau nak jumpa pesakit lelaki, staff nurse harus ditemani oleh staff nurse. Kalau staff nurse lelaki tak perlu ditemani pun tape sekiranya nak berjumpa dengan pesakit lelaki.

Bahaya la pesakit lelaki zaman sekarang ni!!

Ni yang nak kene belajar karate ni.

Berani buat aku cari kau sampai dapat!

Sampai ke lubang cacing! Sampai ke lubang hidung kau pun tape!


Tak pun aku sumpah kau jadi vavi.
(Eh gurau jer, tak berani nak men sumpah2 la der, biar Tuhan jer yang sumpah dia jadi vavi. Eh, orang yang kene sumpah jadi vavi ni kat akhirat kelak memang untuk orang yang tak solat jer sebenarnya an?

ok tamat. Terima kasih korang kerana membaca!

8 comments:

Nia Ridzwan said...

hiyakkkkkk~ cepat belajar karate ;p

farhana said...

haha :p

Tengku Puteri said...

bahaya tuh..take care tau farhana.. dalam dunia binatang tiada manusia..tapi dalam dunia manusia ada binatang...eh...iklan lak...heee

azalia hjsalleh said...

haish ada jugak kes mcm nie

farhana said...

tengku puteri - hehe ok sis! :D

farhana said...

azalia - selagi ada manusia yg x brmoral dan brmaruah, selgi tula ada manusia bersikap sebegitu

cimon said...

ooo...gitu ke jadinye?

patut arr nurse2 slalu msuk wad berdua-dua an

p/s:susah nak berkenalan (T_T)huhu

Anonymous said...

besday u sama dgn i la