December 17, 2010

Sinar Harian I LOVE U




I LOVE U

wahh tibe2 jer


kerana memaparkan gambar aku dalam rencana mu pada hari Ahad lepas
Apa motifnye? hehehehe

Sebenarnya PSH telah menyumbangkan pembedahan secara percuma kepada Adik Airina yang menghadapi masalah sumbing di bahagian bibir dan lelangit.
Airina ni warga Orang Asli sebenarnya..

Okey mesti korang tak tau..sebab apa muka aku masuk dalam Sinar Harian edisi Johor ni?
Aku sebenarnya tak de pape motif pun dalam gambar ni, just nak tayang muka dalam paper. Saje2 nak buat glamor dalam Hospital ni.


Haha takla!


Sebenarnya time tu aku kerja kat VIP Ward, so tiba2 ada chance nak tolak trolley pergi Operation Theater, aku amek jela.. Tiba2 wartawan nak amek gambar kiteorang masa nak pergi ke bilik pembedahan tu. Apa lagi muka aku pun masukla..! Hahaha
Walaupun tak seberapa gambar aku dan takde motif langsung aku masuk paper, aku akan jadikan kenangan


Mula2





Potong kertas lawa2





Kedua







Liminate kan kertas tu






Ketiga..







Framekan gambar aku untuk kenangan








Keempat








Tampal kat dinding..





hahaha gila3!!

Sister aku kata..
"Ni tak aci! Kenapa cikgunya tak masuk paper anaknye plak bole masuk paper?" Sabar Sister ni la dikatakan dugaan hidup.. Sister kene tabah menghadapi kenyataan yang muka anak sister masuk surat kabar. hahaha.

7 comments:

Mohammad sabri said...

hahahahah..bajet la kor....muke kor tu mrah kot....tu pasal la dier latk pic kor...lalalalala...:P

farhana said...

alamk panas2 ada org jeles kt sni!!

Mohammad sabri said...

hahahahahahaha.....fahana nak mntak sign...kor dah glam r skang..

farhana said...

aku mne de glam la :p

Mohamad Fauzan Bin Mat Isa said...

hebatla ana..dpt masuk paper :)

cimon said...

boleyy jd model iklan hospital pulak pasnie.

heheh (^v^)

farhana said...

cimon - iklan hospital? haaa tu lgi nanak..femes sgt