October 30, 2010

Feeling oo feeling

Assalamualaikum semua...

Sekarang ni aku dah abes exammm weeee. Eh jap2 lagi 1 exam aku lupa, isnin ni last paper Peadiatrics [kanak2!]. Best giler bila masuk sem 3 ni, sebab banyak belajar pasal kanak2.. tak sabar aku nak jumpa babi.. eh silap baby. Think positive k! Hehehehe aku suka kanak2.. tak tau kenapa, kalau aku rasa tension ngan sedih.. aku akan datang ke tempat ibuku bekerja, di taska. Jumpa ramai bayi2 yg comel.. hahahahaha Comelll gilerrr

ala comelllnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



tup tup...







Tiba2 aku rasa sedih sekarang ni ..

MyEm0.Com

Tak tau kenapa.. hmmm rungsing dan kesunyian.. Mungkin risau tak tentu pasal. Tak taula kenapa weyhh nak menangis. Aku kan jenis sensitif, kalau mara sikit nak kecik ati, kalau kene tenking sikit nak menangis. Tapi tak leyla nak menangis, sebab nanti mata lebam.. diorang mesti ingat aku x cukup tidur. Padahal aku menangis sebenarnya..

Biaserla layan feeling hahahaha

Haishhh sedih2 pun nak ketawa


sekarang ni aku tak tau, kenapa aku tengok budak laki yang beria-ria nak pikat aku, aku buat bodoh jer.. semua aku anggap kawan biasa jer.. Sorry xde mood nak layan.. bosan.. setakat kawan bolehla.. [ haha bukan nak kata aku budak hot, aku cool jer babe]

Tapi sekarang ni aku gila bayang ngan sorang budak laki.. dan aku tak kenal dia langsung.. Haha biarlah, gila bayang tu kejap lagi hilangla sendiri tu k.. Aku suka fikir benda yang mampu buat aku tersenyum.Ala tak salah kan..[ tak payah tanya la, muka dia macam Adi Akmal jer haha]. Cepat2la habis belajar, dan bekerja dan cari jodoh yang sheshuai.. phewww byk plan untuk masa depan ni

Ha! Tak payah nak ulang balik ayat ni kat kelas ker kat mana2 k..



hahahaha aku suka video ni! klaka dan happening! i nak lolipop satu..

^_^ bye!

8 comments:

Aqilah Nur said...

dah abes exam?waahhh! seronoknya i kalo jadi u.

azrul said...

waa..bnyk peminat rupenye..alaa jgn risau..org baik nnt mst akan dapat jodoh yg baik.. =)

farhana said...

haha belumla syg
exam lagi satu hari baru habis

farhana said...

azrul - alahai thnxx

cimon said...

habis exam!! merdeka!!!

hehehe (^v^)

p/s: comeyy pics baby tuh!

p/s/s: nanti cari doktor ek buat laki...hihihi(^_~)

farhana said...

haha knp rmai yg suro sya crii laki doktor ni?
huhu aminnn

cimon said...

oke larr doctor...daripada en.panda kat sini...ari2 staf2 ofis sini aminnkan dpt bini ustazah...aduhh...lg parahh eden nak mencarinye.

hahaha (^v^)

farhana said...

haha