May 30, 2010

Gelang Patah tempat lamaku

Semalam aku ngan family pergi ke tempat lama ku. GELANG PATAH.. Kiteorang pergi sebab nak melawat kawan lama sekoah aku masa darjah 2, dia accident teruk.. smapai semi conscious. Kesian aku tengok. Ayah dia pon adalah merupakan kawan lama ayah aku masa zaman dulu. Tapi apa2 pon best dapat kembali ke sini. Tengok tempat lama.. haha..

at second link

Banyak dah berubah kat sini, tapi sekolah lama ku tetap ada, tak berubah lagi.. Ap lagi yang berubah? Hmm aaa! Bandar kat Gelang Patah pon dah banyak berubah.. lawa la sikit, haha. Kenangan aku kat sini memang banyak, kene kacau ngan kawan2 laki, hensem plak tu.. memang tak dapat dilupakan. Sebab dia memang pendengki!pendengki! Ejek aku gemok.. perghh apa lagi aku pon ejek la dia balik.. "Badan buntal!" "Mata bolat macam dinasour"
Masa zaman budak2 kan, memang best..

dari sini nampak tembam perghhhh... nak kata kuat makan tadela sangat

aku makan memang macam ni, kepit2 skit haha =D

luangkan masa bersama kakak yang dah lama tak balik JB, ashik2 kat KL

the sista and the brothers

my last pic, bye2.. selamat pulang ke kolej cik Farhana, belajar macam biasa, isnin dah start masuk kelas.. ohh bosannn! aku klo bole nak kat hospital jer, practical agi best haha.. jumpa abang medical record. haishh gatal2

14 comments:

White Girl said...

Gelang Patah tempat saya tinggal :) Dekat je dengan RR sec0nd link.

Cik Akma said...

ngeehhs fana lagi tnggi dr cdaa eh? :)

joegrimjow said...

xpernah singgah makan pon tmpat ni
mgkin lain kali kot

cimon said...

teringat penari2 SMK Gelang Patah time g pertandingan kat situ dulu... lawa bangat!!

heheh (^v^)

(p/s:kwn mcmane? boleyy cam orang ke? )

atok said...

nampak matang cam nk kawen dala haha

azaliahjsalleh said...

sweet la u yangg =)
adik u yg bongsu tuh cute =)

Anonymous said...

macam ustazah la...nmpk garang!!! hehe

farhana said...

white girl - yeke huhu kt blok mne u stay?

farhana said...

cik akma - a'ah haha biaserla adek ag tinggi

farhana said...

joe - tape lain kali pi la second link.. haha

farhana said...

cimon - ala tak igt la hoho

farhana said...

atok - ala atok ni ckp jela atok yg x saba nk kawen haha

farhana said...

azaliah - thnx babe =D

farhana said...

ano - mmg garang pon