May 22, 2010

Deleted Account

Dengan rasminya, dan dengan persetujuan dari diri sendiri, hehe aku ingin membuang myspace aku jauh2 dari idup aku. Sebab myspace la aku jadi sedih, sebab myspace jugalah aku gembira, tapi gembira tak lama.. sekejap jer..

Sebab aku bertemu dengan seorang lelaki yang dulunya aku jatuh cinta, dan sekarang ni aku da putus hubungan dengan dia. Sebab2 tertentu.. Aku hargai pertemuan dengan dia yang telah ditentukan oleh Tuhan. Aku gembira dapat berkenalan dengan dia selama ini. Aku hargai dia nak jadi best friend aku jer.

Dan aku lagi gembira kalau aku tak bertemu dengan dia. BAHAHAHA Mungkin kalau tak bertemu dengan dia hidup aku boring kot, sebab takde drama dalam hidup aku. Ehhe



Tapi aKU LAGI TENANG KALAU TAK BUAT MYSPACE DARU DULU LAGI. Dengan rasminya.. Bye2 myspace! Sorry yer Hisyam Ghazali Muda, BFF taw. Dengan rasminya aku telah menyebut nama ex skandal aku kat sini. Wah beraninya aku. Haha suka2..

And sorry kepada gf dia yang dah banyak kali syak aku ada pape ke tak ngan dia.. Sekarang awak boleh hidup senang dengan cik tut kesayangan awak tu. Saya dengan tut dah tak contact langsung okey. Cintaila dia sepenuh hati, jangan buat dia sedih lagi..


*Tapi masalahnya kenapa aku masih dapat membuka myspace aku? Ker account cancelling tu tak sah? Kawan2 tolong!!!

----------------------------------------------------------------------------------
Tiba2 nak layan lagu korea plak


9 comments:

ubye said...

from egypt passting by here..

huh..da tutop account mespes upenye..huhuhu..

azaliahjsalleh said...

hik3 a'ah la
u tiru i nie . gigit kg !
eyh x de la sje gurau

urm , byk sgt memori pht dlm ms
so kena harus wajib tinggalkan =)
focus fb sude

it's ok la sygku
u cun wei , sumpah x tipu
mungkin suatu hari nanti u akan jumpa someone yg better than en hisyam tuh

sophie said...

Nak delete tp xpat.Pakai emel lama lupa password..Hehee

Eh,camne leh delete tp leh bkak agi?

farhana said...

ubye- iyup! hahaha

azaliah - haha i x tru u la, cme kebetukln kite nk dlete ms sbb cause yg smer lak tu
aiseh x ley bla baha xD

sophie- enthal, nnt i cbe tkr email bru kat ms, mungkin baru bole mintk pengesahan dlete ms.
tapi sebelum tu nak tukat email kt ms kne ada confirmation code taw. mana kite nak taw confirmation kot tu bila nak tukar email kt ms ni? syg tolong.. x( i tingin nk dlete ms

Cik Akma said...

nnti jgn deactve fesbukk pulakk heee~

Anonymous said...

hmm...sabar jer la...awak pasti dpt menemui yg terbaik n selayaknya...jgn lupa doa n tawakal...insyaallah!!!

cimon said...

owhh...

seriuss....

delete jek.. & cari pakwe baru secara 'live' ek

hehe (^v^)

(p/s:sy xde ms,so xreti nak delete jgak...sory xdpt tulun)

farhana said...

akma - fb takkan saya delete haha
ano - tq!
cimon - insyaALLAH

Cenh said...

sis,saye pun minat giler lgu run devil run ni. dah hafal dance step dye jgk ;) best sgt.