February 15, 2010

Say No To Valentine's Day

Nak hadiah tak, boleh2.. tapi bukan aku yang bagi, org len yg bagi. Sebab apa aku cakap say no to valentine's day? Sebab kat sini ada contest untuk melukiskan design 'Say No to Valentine's Day' atau 'Katakan Tidak Pada Hari Valentine'.Klik kat sini iLuvislam Contest.

Hehe baru pasan bende alah contest ni, mcm terlambat kott.. tapi cepa2t la antar sebelum terlambat.. Melalui email pon boleh. Selepas terbaca jer contest ni, terus aku melakar design tu. Memang tak lawa pon hehe. Entahlah aku rasa macam dah terlambat jew.. ngah2


Inila rangka design aku yang tak bape nak menjadi sangat... [jangan gelak ea klo x lawa]

7 comments:

aNoZ said...

hehehe... comeynye gmbo!

azaliahjsalleh said...

ala hari2 pun hari kasih syg

ShaFril said...

wah da contest cmni plak ek..lawa la lukis hehe

Cik Akma said...

yuppp2 say no to valentineee!!! :D

farhana said...

hehe

a1zudd1n said...

betul2...say no..valentine itu haram..huhu

farhana said...

haram tetap haram kan dlm islam