February 14, 2010

MyEm0.Com Selamat Tahun Baru Cina


Selain daripada tahun baru cina, aku juga nak mengucapkan selamat berkawen kepada kak ain ku[akak sedaraku, hohaha] Ohh yer, disebabkan raya cina dah datang, aku akan bercuti sampai ari kames ni jer..Jadi banyaklah masa untukku berblogging. bergambar memang my favourite


Majlis akad nikah diadakan pagi, dekat2 kol 3 petang baru pengantin laki nak sampai
Tapi ada satu perkara kelakar terjadi pada hari ini!!

sorang mamat ni yang merupakan kawan kepada sepupu lelakiku
telah berminat nak berkenalan dengan aku. Sepupu aku pon tanyalah kat aku dekat2

'psss ana da ada boy blom?'
'boy? hemm dah ada da'
[baha padahal takde ponn]

pastu dia terus berpaling pergi ke arah kawan dia yang minat aku tu. Then bisik la entah apa2 jer dicakapkan

"Ada kawan M ni nak kenal ngan ana, boleh tak?"

"Nak kenal? Boleh2 tapi no. fon x ley gitaw sebb nanti boy mara"
[ahahahahaha padahal takde boy pon. Action lebihh. Sajer jer tipu padahal tak berminat langsung nak berkenalan]

Pastu dalam beberapa minit, si mamat ni datanglah ke arah aku, dia boleh plak hulurkan segulung tisu ngan muka malu2 gitu..MyEm0.Com Padahal nak bagi no tepon dia kat akula tu.. DISEBABKAN aku ni malas nak bagi no. aku kat dia, so dia dengan muka x taw malu bagi no fon sendiri kat aku..


' Nanti contact taw..'
'Ouh ok..'
Buat muka buat muka

HAHAHAHAHAHAHA, aku nak tergelak weyh cara dia pikat aku, siyez geli.. geli sampai nak naik bulu ketiak aku dibuatnya

So balik uma apa lagi buang terus tisu tu, sebab not in interesting with that guy.. kesian dia.. "Cinta tak berbaalas" aha.. mesti sekarang dia tengah menunggu panggilan or mesej dari aku..
boleeh tahan jaat la aku ni gak ea.. hehe ;D

budak2 ni sebok nak bergambar dengan aku, sebab diorang peminat aku.. hehe

11 comments:

r-mean said...

haha~no comment
p/s: special sampai double post~hehe

bilis said...

2nd

aNoZ said...

adakah anda half cina? happy new year ye. anyway, salam ziarah. jln2 jap nk tgk muke bloggers. heh. ^_^

azaliahjsalleh said...

ala ayunya dia ;)

Cik Akma said...

muahahha nakal ek ana ni. btw comelll gila budak2 tuu :)

farhana said...

sorry terpost dua plak x) adeh malu eden haha

farhana said...

bukn half cine tapi half jawanis x)

farhana said...

haha ayu control jerla babe

farhana said...

thnx sis tu anak sedara i ;)

ShaFril said...

haha smpai ke tua la mamat tu kna tunggu haha

sophie said...

same wif me!!g keje katering kat knduri.. tgah2 bsuh pinggan dpat number fone org..dpan2 dea gak sophie buang number tew..setel..hahaha