September 12, 2009

My Twinss

Oh yerr..nilah kembar aku kat kelas. Nama die Ruziana. Biasernya orang panggil die Ana. Tapi kawan2 I yang len pon panggil Ana kat aku. So we've decided, Ruziana panggil Ana, aku panggil farhana. heheee. Ramai yang cakap muke kiteorang agak sama. Kami cakap "Eh tadelah sama sangat..". Cume yang lennya die mix cine, I mix jawa, ahaks. Mata die sepet, mata I boolat lo. Tula perbezaan kami. Nak tanya, sama ker muke kiteorang? Eh, posting pon sama la nanti dengan die. Wehee, tak sangka.. Gara2 mulut masin campur garam campur cuka, mmg cukup masin.. ;)

"Weyh farhana.. entah2 posting pon sama nanti"
"A'ah..aku rasa" ;)

Aku tanya mak aku apa yang sama.. "Hidung ngan senyuman jer sama"
Lol, memangla x byk persamaan, dah nama pon kembar terpisah, bukan kembar kandung aku. Haha. Apa2 pon die tetap kembar aku!! [even byk yg x sama, hehe] Gembiranya aku dapat jumpa kembar.

22 comments:

iaz said...

eh muka kalian mirip banget, sama-sama cantik

farhana said...

tengs ;)

azaliahjsalleh said...

auwwwwww both cute !
i x de kembaq la kat sini

farhana said...

aha is ok yunk
mne taw one day u ley jmpe kembar u
nway tengs :)

kimomoto said...

pehhh same lah...cume kelainan dikening ckit hihih...sorang dah jumpe...lagi 6 blom jmpe...^^

r-mean @ bLa3 said...

cine vs jawo

tarbond said...

jadha ko twin!!
x samee lgsg....
ko nih kuat ssgt blajo agknye..
paakai spek la!! haha..zzz

tarbond said...

bwt...
asek tukor2 jek profile ko nih..
huhu.. lagu yg masyuk.. bagos2..
alhmdlllah...

farah said...

nampak mcam sama je la.

salam singgah.

:)

farhana said...

sama sikit jer x sama byk sngt
haha
tengs kimo :)

farhana said...

r-mean
haha

farhana said...

tarbond
mmg sah mata ko rabon!!!!!!! ;ppp

farhana said...

tarbond
time tgok gmbr mmg x nmpk sama sngt la lol
tpi klo tgok depn2 mmg sama sikit

tkar2 profile?
ske ati arr, ni kan profile aku

mekasheh :p

farhana said...

fara
tengs dear
salam singgah juga ke blog i :)

tarbond said...

sakit ati ar ngn sorang budk laki ni.. die x abes2 nk dengki ngn aku. Klo x suke bla dri blogku. Time kasih ya =)

P/s: mcm ak jek....... zzzzzzzz

sophie said...

same tang pp comey cam pau tyme snyum tew kowt=p..

farhana said...

tarbond
zzzzzz

farhana said...

sophie
eheh ;) ye kot yunk

tarbond said...

lol.. farhana marah n ak ler.. lol.. sori2.. zzzzz.. lepak r.. ak memaen jek..

cimon said...

suke icon kat sblh tittle entry nih...comeyy sgat2.

hehe (^v^)

(p/s:panda ade adik2 twins)

farhana said...

tengs cimon
^_^

farhana said...

mana ade mara lar tarbond, gurau jer