September 16, 2009

Ragam 2 Ekor Budak

Sejak akhir2 ni aku jarang citer pasal family aku. Rasa macam dah banyak kali citer pasal kawan2. Skang ni la masa terluang aku.. FREE TIME.. Nilah masanya aku nak badmouthing tentang diorang. Tapi kalau nak cerita pasal akak aku x bolela, sebb die selalu bukak blog. Haha x baik sehh bolan pose nih. iSGHTIFAR la banyak2. Kalau dulu aku suke gado ngan Faiz, skang aku suke gado ngan Budak kecik botak, Akmal. Biaserla adek beradik. Air yang dicincang tidak akan percik keatas. Eh silap air yang dicincang tidak akan putus. Gambar kat atas adalah gambar candid Faiz nga nyanyi. Gyler khusyuk die menyanyi! Haha aku x dpt bayangkn... Lagu kegemaran die.. Hemm Bunkface. Menyampah aku.. macam sedap sore die.[si faiz] haha. Tak taula die nyanyi lagu nasyid or lagu Bunkface?? Juga gambar si penangkap gambar, Akmal. Faiz tahun ni nak amek PMR. Ayokk x taw..susah wooo..Gud Luck yah! Akak doakan yang terbaik buat adek akak. Walaupon kite selalu gado.. psss sebenarnya kadang2 aku yang suke cari gado dulu, sebb bad mood punya pasal, cari arr mangsa gado. Hehe. Bad mood tu pasal ape ek, hemm mcm korang x taw, ehem2.. pasal hal wanita la.

Eh nasib baik aku cakap ragam 2 ekor budak, daripada ragam 2 ekor budak beruk. Perghh mulut aku.. suadara dan saudari sila tampar mulutku, biar mulut aku ni lebam dan seksi. Aha gurau jer, jangan tampar btol2 weyh. Kang x beraya aku nanti. =.=




*nota kecik: semua perkara di atas hanyalah gurauan sendaku. =)

8 comments:

sophie said...

due ekor bdak comey..=)

joegrimjow said...

ada 8 anak sdare dan akan bertambh2 pasni

d|n said...

PMR senang je..hehe
kat u lagi susah 2..
cite la pasal akk ko lak nt..haha

Cik Akma said...

alaa comellllnyeee adik2 niii ;)

farhana said...

sophie
2 ekor budak degil =)

farhana said...

cik akma
alaa gerammnyaa adik2 nii
haha

joegrimjow said...

kamo pn dpt jugak

farhana said...

joegrimjow
wah bestnye
thnx abg faridzul =)