May 31, 2009

Contest finish already maa, ayoyoo..


Hari ni, aku blogwalking, tibe2 ku ternampak satu contest..khas untuk perempuan sahaja. Yeah! LIPICE contest.. So cepat2 aku register melalui on9..uhuhu Bila dah abes isi borang uh.. tibe2

"Eh aku blom baca syarat dan peraturan da.."

So aku bacala... So So So So bile da abes baca uh, tibe2 ternampak plak tarikh berlangsung dia sampai hari ni..! 31 Mei. Walamak! Rasanya dah terlambat bagiku nak menyertai peraduan tu ohh.. sobsobs... sebab aku kekurangan masa untuk mengambil gambar yang lawa.. T.T Huahaha kenapala baru hari ni aku nampak peraduan tu. Aku penah juga terdengar org sebok citer2 pasal peraduan bibir menawan ni, ahaa ape bende ah, malas nak layan...

Rupa-rupanya, pasal peraduan ni diorang kepoh kepohkan.. ADoyaii

Aku sedih bukan pasal tak dapat masuk magazine ker.. or nak jadi selebriti ker or whateverlah, cuma aku mengharapkan hadiahnya yang lumayan jew!! ekeke so so so aku takde niat langsung nak jadi artis terkenal la.. haha TAK LAYAK TAK LAYAK PON!!

Sebab bila aku jadi artis, mesti setiap gerak geriku akan diperhatikan oleh orang ramai.. Aku x suke bila orang lain pandang aku semacam, esspecially lelaki. Sebab muka gatal ada double meaning uh...! haha Dan orang ramai mesti nak tahu pasal hal peribadi aku. Memang x suke gyler argh.. it's my privacy.. So better jangan pilih kerjaya sebagai artis.. Tapi sesiapa yang suka nak jadi artis tu, dipersilakan la jadi.. :) huhu

So so so korang nak tau x aku join ker x peraduan tu?


4 minit kemudian..


10 minit kemudian...


20 minit kemudian...


40 minit kemudian...


2 jam 15 minit kemudian...


Pada malam hari kemudian...


Akhirnya aku memutuskan, dan.... Aku x jadi join contest tu pon. Sebab bila aku da masuk contest tu, orang ramai kene vote untuk aku. Dari awal patutnya da kene buat bende tu ar.. 60 peratus akan diundi oleh org ramai manakala 40 peratus plak para juri akan menilai. Hahaha kelaka la, aku baru nak join peraduan tu hari ni. Baru ternampak la dok.. Dan akhirnya aku x jadi join so selamat tinggal contest..Maybe next time ada rezeki aku akan join..hehehe

Ahaa, join untuk saja2 jerla... bukannya ape, cuma aku nak hadiah die..


*alimnye pakai baju kurung..anak sapola ni

25 comments:

farahin said...

sure klo ko masuk aku xnk vote untuk ko
hahaha

farhana said...

wahhhh siuut punya kawan..
hahaha

haruan tasek said...

siapa menang contes tu

joegrimjow said...

hehe
pernah masuk
kene reject
kekeke

sophie said...

alaa..

daa lmbat laa..

tp klaw ltak gmbar pkei bju kuwung tew p0r sre judge suke..

hehehe

idham said...

anak pakcik fadillah la...ank sapo laie?

farhana said...

haruan tasek
x taw la..
nnt diumumkan pemenangnya pas tarikh tutup

farhana said...

joegrimjow
ehehe shian abg joe..
mmgla kne reject, sebb u da salah masuk zon contest
hahaha
;)

farhana said...

sophie
ahaa yeke..

farhana said...

idham
bukan pakcik fadillah la
pakcik ahmad fadillah
hohoho

Mamamanja said...

x jemu nengok mukanya..
cute aje
mesti ramai peminat nih :)

anna-RR said...

ala babe...
if u msuk contest tu sure i undi tau.
ehehe. :P :P

Adda, said...

kalau u masuk i tak vote kot hahaha takdelah :D

.chocolatevanilla. said...

wahahhaa
dah abis yer yang sian
hehe
xpe u ttp anggun dik:)

farhana said...

mamamanja
haha malula i camni,
ngeee~ thnx dear xD

peminat bolela tahan ramai..
especially kat skola jer
;D ;D

x silap nnt i nk tubuhkan fan club farhana plak
agaga~

pasan!
hehehe

farhana said...

anna
ehee bestnye ada kawan macm u
thnx babe!

farhana said...

adda
ni lagi sorang kawan aku ni
cepuk kang
:D

farhana said...

chocolatevanilla
wah thnx sis
sis mmg lawa la hari ni
haha~ :)

SIR ZUL said...

alah msuk jer..
lmbt xper..haha

~cik manis~ said...

xpela yunk,
len kali sis vote kmu :DD

farhana said...

sir zul
tapela da abes da contestnye
ekeke

cik manis
yeah! thnx sis :D
itupon klo ada contestnye taun dpn

LYA said...

lorh cian u !
i pun x join
ngeh3
x mo jd hipokrit owh
sbb i x gune lip ice pun

kueh bakar said...

ibrahim ali itu katak dik oiii

farhana said...

lya
ahaha ;)

farhana said...

kuah bakar
ibrahim ali tu katak?
bila masa plak dia bole tukar jadi katak..
;D

I no komen, peace ye! jgn mara i, marala ibrahim sebb die yg sound Kerajaan Kelantan

:D