April 15, 2009

tag from sis na =)

Adakah anda suka blogging? kenapa?
waduh2, suka bangat! sebab saya suka merapu gyle2 and membuat aktiviti tangan bila boring, haha menulis la tu..and2 boleh meluahkan isi hati saya, tu yang membuatkan saya lega

Blog siapa yang slalu anda skodeng? nyatakan 5
sista
anith
sis na =)
anna
sis ain
cik manis
adda
sis zahra
syaquost
marz
syanadya
and sesiapa yang slalu komen mengomen di entry sayalah.. itu wajib! andalah!

Upload 5 gambar followers yang anda suke dan describe it
Yang pertama mestilah orang yang telah mentag saya ni..ngahaha yang len2 ada tapi tak mao tunjuk, mulu2..^_^ shorry shorry..I'm sorry..

yeah! Dia sngt cute dan kakak yg baik, huhu coz dia tua 2 tahun dari I..
cayang sis! ^_^

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati?
kenapa tanya soalan macam ni..dahla tengah sedih time nak jawab soalan ni..T.T haha mestilah nak sangat2 oke..kalaula U btol2 mcmni..kan gembira..heeeheee~

Dan siapakah orang itu?
manusia la takkan alien kot.

Taken or single? mana lagi bagus?
single lagi..adehh kenapa ada soalan macamni lagi? Dua2 pon bagus

Pernah tak cinta anda tak dibalas?
tak penah..sebab saya budak baik jarang2 nak bercinta..ehehe..foyo foyo~

Ciri2 bf/gf idaman anda? nyatakan 5?
beriman, penyayang dan baik hati, setia pada yang satu, no smoking[sebab aku memang alah skit pada orang smoking], berilmu

Pada umo berapakah anda merancang untuk berkahwin?
kenapa ada soalan macam ni..huhu kire2 25 atau 26 atau 27

Nak berapa anak?
bergantung pada kemampuan saya..ngahaha ^_^

10 orang bertuah yang anda ingin tag?
semua hamba Allah yang membacanya, esspecially kawan2 link ku..

TAG SETERUSNYA DARIPADA ANNA AND KIMO..NANTI I JAWAB k MY FRIENDS HUHU..bye2! ^_^

20 comments:

fezaL Mohd said...

kacak gmbr itu haha

farhana said...

haha ^_^

kimomoto kozaima said...

bad news, i dah jawab tag ni la hana... x mo jwab dah...:p

farhana said...

tape i taw..hoho :P

aklaut said...

smoking x baik utk kesihatan.

undrgnd said...

tag ag...
bosan2.
haha!

NADESHIKO said...

anna, tag yang mane satu yg sy kne buat?? yang nie ke syg? :D

fitriah said...

hye adik sayang!
yang mana satu i kena tag?:)


(ulang soklan kat atas)

a little less conversation said...

"10 orang bertuah yang anda ingin tag?" tau "nyatakn org2 yg anda mau tag?"
kenapa slalu de soklan cmni utk setiap tag eh..erkk..haha

farhana said...

nadeshiko
yang entry ni la babe :)

farhana said...

fitriah
yang ni la sis syg
^_^
entry yg u komen ni jep

farhana said...

undrgrnd
bosan jgn buat :P

farhana said...

a little....
haha entah bosan jer soalan tu..:P

farhana said...

aklaut
pandai la u..
mmg smoking tak baik untuk kesihatan..
haha

khairul onggon said...

Kim salam kat kakak ye.. ehek.. Salam ukhwah utk farhana dan kakak... :)

~cik manis~ said...

eh ini tag ke?
keke
nnt sis jwb k
tggu i kumpul smue tag skaligus ye.
:DD

philoColy said...

award n tag at my blog dear..
;)

farhana said...

khairul onggon
waalaikumsalam..haha jawabkan..:P

farhana said...

cik manis
a'ah ni tagnye sis..
hehe ok2

^_^

farhana said...

philocoly
thnx sis syeza..^_^