April 16, 2009

Tidak aku penat..^_^

Waduh2 gawat2..haha byk gyle tag datang kat aku, penat weyh nak menjawab tag byk2 ni..tapi takpe ^_^ sebagai kawan aku buat juga..ngeee~ Citer2 pasal aku pon tak sempat ku nak buat..korang dengki eyh nak bagi aku buat tag byk2..haha..esspecially kimo..dia bagi aku 2 tag aw..haha tidakk..dia dengki dia dengki,haha tape2 dia cakap buat pelan2.. nnt2..aku ada 3 tag blom langsaikan lagi..eh tak 4 tag, huhu..nanti la aku jawab tag bila ada mood..hoho..^_^

hari ni punya cerita:
tadi tengoklah music bank..tibe2 ternampak super junior menyanyi..group drpd korea la diorang ni..gyle banyakla ahli diorang..ada yang ensem ada yang tak hensem..haha aku pening mana satu ntah ketua die..dahla semua pandai menari, kan bagus Malaysia ada group yang mantap mcm ni..mesti r aku orang pertama yang jadi peminat setia..haha.minat suka2 jer..:P jum tengok videoklip kat bawah ni..smart gyle weyh diorang nyanyi..tengok dah macam videoklip ouh..tapi setahu aku yang pandai menari dengan rentak lincah kat Malaysia ni Adam ngan stacy jer la kan..hmm..2 orang jer..




Yang aku dengarla shorry shorry..nikki nikki..pacho pacho..bebey..bebey..wawawa tak paham dowh..T.T ko cakap ape? Kalau korang pandai, cube teka ada bape orang dalam group Super Junior ni? teka r..hoho..kalau btol pandai r korang..hadiahnya aku..sape nak..? :p


tadi tgh cari2 website lain tibe2 terjumpa plak gambar abang angkat aku..hoho..hensemkan diorang? diorang hot macam aku gak,ngehehe xp

ini baru habes MyEm0.Com pai!

18 comments:

farahin said...

ehee group diorang ramai..bole pilih mana satu nak..
haha :P
comella yg nyanyi first skali tu..
eh macho kot..x)

farhana said...

haha tahu tape..baru taun ni kenal diorang..
tak semua hensem..sikit jer hensem..wawa :P

anna-RR said...

babe comel2 la dorg.
tp ada gak yg x comel.
haha. ;P

farhana said...

haha tau tape..
ada yg mcm pondon skit..
wawa jaat2..;p
tapi diorang pandai dance..

Lady Z said...

kim hyun joong is mine..
hahaha...;p

love him, also his hair..
so stylish..huhu..

.chocolatevanilla. said...

waa suma pminat korean ahhh:P
hensem ohhh nak satu??hahha

undrgnd said...

nk hadiah je bleh x???
xnk jwb.
hahaha!

farhana said...

lady Z
haha masuk meminang trus jerla dia sis..
nnt i sampaikan untuk dia sebb dia abg angkat i..
ngahaha~
xD

farhana said...

chocolatevanilla
haha amek la kak ain, tak kisah..lagipon ada 4 org..
xD

farhana said...

undrgrnd
haha tak bole :P

~cik manis~ said...

ahah
hutang tag tu mmg x dpt dielakkan lgi.


btw, same la abg angkat kite xD

farhana said...

tau takpe sis hoho

la yeke?
baru semalam lee min ho ngan i jumpa kat taman :P
dia sendiri yg mintak barula gentleman skit..ngehehe

sarahunny said...

woaaa.. mereka kewlll! i loike.. buleh saya jadi adk angkat kedua? ahah

farhana said...

ahaa bole2 sis..:)

Cik Akma said...

haha jwb tag tu leklokkk :P

farhana said...

da jawab la..haha tpi agak lazy skit nk jwb tag time ni..gaga :P

Lady Z said...

abg agkt eh?wahaha..
yela tu ana..
u tlg merisik tuk sis nnt..

ahahaha..[dlm mimpi jela..lol]

farhana said...

haha tak caya plak dia..
:p

bole2 nnt i tolong risikkn untuk U..
dalam dunia khayalan sis dan kim hyun joong..
tapi yg btolnye punye merisik tak berani i..
haha

^_^