April 14, 2009

award lagi ^_^

Haha citer tentang diri aku pon tak sempat aku nak buat, tapi award plak yang datang berlambak-lambak menghujani blogg ku..hoho..musim award kot..thanx kpd empunye blog yang sudi bagi aku award..weyh aku nak buat award sendiri boleh tak..haha..jgnla kau buat farhana, tak lawa punye..tak de sesiapa yang nak.. =p

Yang ni daripada syakey, thnx yah syakey..hoho..yeah! sweet 18 diz year..^_^ muahaha
This award come from n¤nØt_§kalØrz..ape bende tu nama, huhu..ape2 jerla nway thnx babe! muax! :)


Award yang kucee ni datang daripada Kimo, wah nama mcm JEPON? haha thnx my buddy..chomel sngt2..heheKenape aku single? kenapa2..haha blom ada rezeki nak ngan sape2 pon..;p aku ni bukannya suke hati nak pilih sape2. Bior r single, si dia pon bukannya nak ajak aku jadi gf dia..buat dek jer..kang aku lari kang cari org lain..gahaha~Thnx kepada Kimo yang baik hati yah..mmg sesuai award ni ngan diriku yang single..huhu..tapi single 4 ever tak besh la weyh!

This award from kak ain yang cute, thnx dear..sayang u la..appreciate it k ^_^

Award rules:
  • 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded
  • make sureu take the pic and said it is from
  • you should tell 10 facts or hobbies about yourself
  • you should choose 5 other blog and tell their names in your blog
  • dont forget to go and to their blog and tell them they have been tagged
10 Facts or hobbies tentang aku:
makan, minum, tido, baca buku, chatting, learn English, blogging, kacau adik aku, solat [solat la takkan tak solat, kecuali pada waktu2 tertentu la aku tak digalakkan solat, huhu], cooking2, tu jer..

5 other blog yang aku nak pilih:
farhana
farhan

farha

hana

ana


a'ah semua nama aku..haha..tamak weyh..aku tak taw nk pilih sape..sebab kebanyakannya kawan2 aku dah ada award ni..hoho..evil2..^_^ senang citer aku bagi kat my followers jerla k..semua award nila aku bagi..let me know if u want it..bye~

15 comments:

philoColy said...

hahah..
mmg tamak..

.chocolatevanilla. said...

haha nak bgik ker nihh
sure kahh??
ngeeee:P
malu lahhh wakaka

farhana said...

philoColy
hahaha
evil2... xD

farhana said...

.Sis Ain.
ala ala..amek jerla sis..mulu2 plak..
haha..
dialu-alukan

^_^

undrgnd said...

uish..
byknye..
meh la sket.
hahaha!!

farhana said...

jangan segan dan silu sila amek ^_^

atok said...

single?
nanty adela org masuk tuu.
eheh

farhana said...

ahaa insyallah..x)

kimomoto kozaima said...

miaw..miaw...comeynye kucin tu huhuh...

Hazatul Nabila said...

farhana! sila ambil award^_____^

undrgnd said...

erm..
xpe2..
xnkla.
huhuhuh!

farhana said...

hazatul nabila
haha award lagi..yeay! thnx sis cute! :)

farhana said...

kimomoto
haha mmg comel

farhana said...

undrgnd
taknak dah..
abugett kang..;p
haha

.chocolatevanilla. said...

hahah ana malu lahh nak amik.huhhh
ngee kak blog i pon ada award tuk u tapi u pon dapat gak hee:P