March 10, 2009

Hulluu ade orang tak..


nok nok..skali ketok nok2..2 kali ketuk..

ape akan jadi??

kepada diluar di sana..kenape aku cakap nok2..?
entahlah aku pon x taw..HAHA pale otak ngah blur2 and sekarang ni aku x ley tido!!
penyakit ape aku ni sush tol nak tido malam?

anda ada penawar ka?
haishh..dimanakah kesilapanku..
biar aku ingat balik peristiwa 5 jam yang lalu..

adakah aku termakan pil tido?tak..

adakah aku kene jangkit dgn penyakit akak aku yg slalu tido lambat tu? tak..

kenape ek?
hmm..

ooOO..patutlar..aku terminum air kopi cap kelapa laut afrika lar..

13 comments:

~syaQuost~ said...

nak tenang tido?
sila hentak kepala anda sekuat hati anda di dinding..

insyallah anda akan tido nyenyak dan maybe trus tak bgun2 dah..

lolz

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

cap kelapa laut afrika tuh bukan ker ubat batuk? since when dh tukar jd kopi? :D

Cik Akma said...

uittt tdoo xyah on9 hahaha :P

Hazatul Nabila said...

aha risau pasal rsult la kot nie..tamaw tdo yea...em gudluck for ya spm rsult..na wish kamu dpt stret a oke?!!!

farhana said...
This comment has been removed by the author.
farhana said...

~syaQuost~
nanti mati weyh..
T.T

dah la aku tak amek insurans lagi..hehe

anuar:
oo yerker nama dier?
adeh kantoi..=p
tapi bukan cap ibu dan anak ker nama ubat batuk tu?
agaga~
yg afrika tu i saje je la tokok tambah..
xD

Cik Akma
haha mmg tayah on9 pon =p
maleshh tapi mate ni degil nak on9 gak..terpakse..hehe
x)

Hazatul Nabila
a'ah la kak lebih kurang mcm tu la..heee~
thnx! :D

cenh jerr =) said...

ehy! bku 2 en cm bku my fren. cume dye nye kecik. sis chumel!

a little less conversation said...

lor..minum r kopi kapal api..haha

mazwhere said...

kopi cap badak sumbu buatan dari ketereh,kota baru kelantan lagi power...

farhana said...

cenah jerr =)
hehe yerker..thnx a lot cenh muah!!

a little less consevation
yer2 tula dier!
kopi cap kapal api..
bwu i teringat deyh..
gaga~

mazwhere
kopi cap badak sumbu??
tak penah dengar pon...
o.O


weyh!! korang ingat ni tempat nk jual kopi ka??
banyak btol iklan kopi kat sini..
HAHA

~cik manis~ said...

ade kopi cap klpa laut afrika ke yunk?
keke

Rashid said...

salam ziarah..
adehh tergelak saya..ingatkan apa tadi. rupanya susah nak tdo. hmmm hmmm..

farhana said...

~cik manis~
a'ah ader la yunk...
baru jer dilancarkan oleh i semalam..
xD

Rashid
hehe x)