October 12, 2012

Hari Hari Ku

Assalamualaikum,

minum milo di pagi hari baru bertenaga!
saja nak kasi tahu, kasut saya berkilat selepas dikiwi. aku ada. kau ada? :D

hari kedua orentasi saya tak pakai any foundation, just bedak putih. inilah kerja budak malas namanya.

 

Just nak bagitahu, orentasi program dah tamat, hari ni dah start masuk kerja.. T__T. Alaa asal tak panjangkan lagi waktu orentasi program ni. hehehe. Bukannya apa, nak kene mengadap doktor garang punya pasal, tu yang nak pergi kerja ashik rasa takut dan gementar jer.. nasib nasib.. :(

2 comments:

cimon said...

Good Luck!!!

(^v^)

Eyriqazz said...

Milo..cimon pun suka minum milo..hari2 dia minum milo..bukan sekadar milo,semua air orang lain pun dia minum..

p.s : cimon seorang lelaki yang kacak dan baik hati