July 13, 2012

Contest comel dari Irinblogspot


Assalamualaikum,

Dengan rasa riang rianya saya telah join contest dari si blogger comel, iaitu Miss Irin. Yehuu!! Jadi bukan saya seorang sahaja yang boleh join malah semua blogger dijemput sertai. Jum2!! Apa tunggu lagi? Huhu.. ada hadiah menarik menanti anda!



Cara2 nak sertai contest ini adalah seperti di bawah:


Syarat-syarat:-
1)Follow blog : IRINBLOGSPOT
3)Buat satu entry simple mengenai 'GIVEAWAY from IRINBLOGSPOT'
4)Pastikan letal banner di atas ini dan sila link kan ke cik Irin ini.
5)Jika sudah join, sila tinggalkan link blog & nama facebook anda di ruangan komentar blog cik irin ini.


Hadiah:-
1)Hadiah d'sponsor :SAFACHOCS atau SF COLLECTION. *salah satu*
2)Hadiah akan dipilih mengikut kesesuaian pemenang contest ini.


Pemenang:-
1)Pemenang yg bertuah akan dinilai melalui entry yg simple & menarik.



Hehuu senang jer tak susah nak sertai contest comel ni bukan? Buat entry macam saya buat tapi jangan tiru ayat saya pula. Tak nak terlepas join contest ini, mana tahu dapat hadiah an an an. I'm done and how about you? :)

2 comments:

~uǝǝʇɐɟ said...

Thank you join :)


hehehe goodluck awk si cantik manis ^^V

Sue PeLik said...

SALAM PERKENALAN
jenguk dan follow awk.
dr contest yang sama
goodluck :)

jemput ke blog

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-irinblogspot.html