June 19, 2012

Prelude farewell party


Assalamualaikum,


Actually tak suka melawa, tapi untuk farewell party ni terpaksa melawa sikit. kui3x... Mesti ramai kawan-kawan aku lagi gorgeous dari aku malam tu nanti. Hmm tapi memang aku tak suka melawa pun.. Daa apa2 jerla farhana. Banyak bunyi pulak. Hari ni saya cari baju for farewell dengan emak..



Alhamdulillah saya dah jumpa! Sukanya warna baju ni!!!!! Pastel colour. Dapat sale murah sangat2.. Alhamdulillah.. Tak sangka dalam sehari dah jumpa baju yang diidamkan. Cuma tudung jer belum jumpa. Adeh majlisnya dah la esok, boleh plak aku lupa nak cari tudung. Anyway thanks for reading this entry. Ingat nak upload gambar jer, tapi dah terbebel bebel banyak giler kat sini. Nak tamat la sampai di sini saja. =)




Dada!~ =)

6 comments:

Asyraf said...

Assalamualaikum.. byase la, once in a lifetime.. lgpun it is gonna be memorable. be at ur best, simple ke x, yg penting be at ur best and enjoy this party. :D

azalia hjsalleh said...

cantik baju tu....
simple tp ttp nampak sweet
untunglah u boleh pakai heels..
i pakai 20-30 min terus tanggal =(

farhana said...

asyraf - that's true =)

farhana said...

azalia - alahai yunk, ni first in my LIFE i beli heels setinggi ni. sebelum ni i x pernah pakai kot. haha klaka kn :p

~uǝǝʇɐɟ said...

ehh tak sabar nak tgk :) keep update!

farhana said...

hee maafla, i x bwk camera, just amek picture dri kwn2 i jer :)