February 26, 2012

Kembali ke tempat Praktikal


Assalamualaikum ,

Bye2 korang, saya akan pergi ke tempat praktikal untuk last time( semester 6). Pas ni dah xde dah pegi tempat praktikal. Lepas habis praktikal ada Final exam, lepas tu ada exam untuk Lembaga Jururawat Malaysia. Wish me luck! Kali ni saya dekat Johor Specialist Hospital jer. Huuu petang ni dah kene gerak pergi hostel baru. Hmmm mood: malas..

Ok praktikal sebulan jer pastu, ada posting kat Hospital Mental kat Permai. Nak merasa juga pengalaman posting kat tempat orang sakit jiwa ni.

Hopefully bukan saya yang sakit jiwa di sana.. See you soon, bye. Salam~

Truely,

Nurfarhanah A. Fadillah




3 comments:

cimon said...

Selamat berpraktikal!! (^_^)v

ubaidillah zulkefli said...

gudluck la tuh!

syakey said...

praktikal tak leh duduk rumah sendiri ke??


all the best weh!! ;)