October 25, 2011

The kitchen musical at NTV 7

Memandangkan sekarang saya sedang bercuti selama 4 hari, so and so memang banyak masa terluang dihabiskan untuk update cerita baru kat sini. Hari ni saya nak kongsi satu cerita yang best kat NTV 7.

Tajuknya "The Kitchen Musical". Okey nak mengaku, baru hari ni saya tengok cerita ni kat TV. Memang best giler. Tambah pulak pelakon2 dia not bad. Hensome and pretty. Lagi2 ada pelakon Malaysia, Stephen Rahman Hughes. Oh yah, kalau ada alcoholism dalam video ni, just ignore it. Just watch positively okey.

Jalan cerita dia best, sebab tu saya tengok. Hari ni hari selasa, jam 8.30 pm baru dia start. So as conclusion, saya tak tau setiap hari apa dia main kat TV okey. Starting 4 October 2011, every Tuesday 8.30pm. Huhuhu. Dah tahu bila ditayangkan. Best2!


Now meet the five lead roles from the show:

KARYLLE TATLONGHARI as MADDIE

Maddie is a rich girl who graduated from a cooking school in Paris and is the sous chef in The Avilon. She believes the restaurant menu is due for a major overhaul but has to contend with the tyrranical head chef and other colleagues in her journey.

STEPHAN RAHMAN-HUGHES as ALEX

Alex Marcus is the Head Chef of The Avilon who is notorious for his ruthless pursuit of perfection. He will not expose and risk his kitchen nor his heart to failure.

CHRISTIAN BAUTISTA as DANIEL

Daniel is Maddie’s childhood friend and her shoulder to cry on. But he is a wild card. While he is the unassuming and supportive yet he would have the most to gain if Maddie leaves. After all, he is the other sous chef!


haha cool video.. and once again just ignore the alcohol..

tibe2 admire christian bautista, sebab muka dia pan-asia. mula2 tengok cerita ni ingat melayu, sekali Filipina rupanya..hmmmm..

Bole la LIKE kalau sukeeww


4 comments:

azalia hjsalleh said...

MCM BEST KITA NIE !

farhana said...

hehe absolutely my dear

syakey said...

tengok iklan dia kt astro axn macam best jugak menyanyi2 sambil hidang makanan....

farhana said...

sebb tgok pelakon dgn cara diorg menari tu yg best