June 30, 2011

Thursday is Khamis! (short entry)

TODAY' STORY:
"Hari ni cari kes orthopaedic..Takde. Hurmmmm.. Hampaaa. Okey esok cari lagi! Jangan mudah putus asa! Eh! Kat Kuantan hampir setiap hari hujan pada waktu petang kot...Haha sejuk jer kat sini.. Sejuk ke? Sejuk kot.." (P/sssss sorryla muka aku memang pucat sikit kalau balik dari kerja).

Eh, sejak akhir2 ni aku ashik buat short entry saja. Kenapa ek? Mungkin sebab takde idea nak ceciter apa kot kat blog ni. Yang pasal nuffnang tu (aik tetibe jer citer nuffnang masuk sini) dah hampir 2 tahun kot aku register tapi tak reti2 guna langsung pun. Macam mana nak menaikkan saving money ek? Entahla.. maybe lepas habis belajar nanti baru aku ada masa nak mengkaji pasal nuffnang ni.

Haha kelakar kan sampai sekarang aku tak tahu pasal nufnang uh. So sadd.. Nway thanks for reading. Sorryla kalau entry ni membuang masa korang. Harap mengerti kehidupan aku sekarang ni cumalah seorang student. Idea kering kontang. Dan bukannya staff nurse lagi. Hehe.

4 comments:

cimon said...

cuaca sejukk...hati pon jd sejuk kan?

hehehe (^v^)

p/s: hepi working day (^_~)hihihi

HaNa Hani said...

haha
same la kite
nuffnang tuh xtau la camne nak gune
men letak jee
^_^

Saiful Lizan said...

bukak la www.nuffnang.com.my check akaun dh berapa?

farhana said...

skng da taw skit2 psl nuffnang.. tq for asking