June 13, 2011

Hari Isnin Cari Barang sebelum pergi Kuantan

Lagi berapa hari jer nak pergi Kuantan, terasa macam malas sangat nak pergi Kuantan sebab nak duduk rumah Lama2. Huk! Kat sana nanti confirm la aku tak keluar sangat sebab nak save budget duduk kat sana. Takut makanan kat sana mahal2.. So tujuan aku nak pergi sana cuma nak buat praktikal jer..dan nak naikkan markah praktikal kali ni.

auntie anne's buat roti cokelet sangat sedap!

mabeles! =)

Cokelet yang aku idam-idamkan mesti dah tak dapat rasa lagi bila da pergi Kuantan nanti. Hmmmmm boringnya. Cuti2 ni tak tahu nak buat apa. Yerlah setakat hari isnin ni, aku dengan mak aku pergi ke Kotaraya untuk mencari barang2 keperluan harian jer. Nothing else.. Dan aku rasa, aku nak minta sponsor dari hospital Tawakkal la. Tawakkal kat tengah2 bandaraya KL kot.. Bestnyee..Dekat dengan segala kemudahan ada di sana. InsyaAllah boleh dapat.

mesti aku paling giler2 rindu akmal..si budak kecik ini! (dalam gambar: perghh men game straight..jer tgok kt atas..kesian pendek yer haha)

4 comments:

Aman Ibrahim said...

singgah blog~ sebab nampak "kuantan".
All the best of luck in practical.

farhana said...

thnx a lot huhu

cimon said...

harga makanan kat Kuantan murah sikit dari JB (stail masakan ala pantai timur lah,makanan minang ade 2 kedai depan masjid biru - makanan jawa...pernah jumpe 1 tp dikawasan perumahan shj.)

++kat Kuantan pon banyak shopping complex but tak crowded larr mcm kat JB or KL.

p/s: Kuantan banyak pantai2 yg best (^v^)

farhana said...

ouh yeke? thnx a lot.. tpi aq duduk brdekatn dgn Kuantan Specialist Hospital..dekt ngn apa jer? huhu