April 2, 2011

TB Kidney!! TB Kidney!!

Ok tengah stress giler ni nak cari maklumat pasal TB Kidney.. Susah giler wooo.. nak buat presentation pasal benda alah ni.. Tulung!! Tulung!! Kenapala ada terciptanya pasal TB Kidney ni ea.. Jawapannya : Allah yang jadikannya dan manusia tidak boleh menolak dari mendapat penyakit2 ini. Agak2 saper tahu kat mana website yang berguna boleh saya cari pasal penyakit2 ni. Selain dari buku la. huhu. Rasa macam nak menangis sampai stress jerkk.. Aikk? Macam terbalik jer ayat aku ni? Hehe... Kan aku dah kata, start masuk kelas, mesti aku dah masuk alam stress semula.. Oh My ALLAH.. please help me.. Please pleasant come to my heart. Please.. please.. Kalau pasal penyakit Nephrotic Syndrome tu maybe senang sikit kot nak buat sebab aku dah jumpa website pasal disease ni! haaaa.. apa punya nasib la dapat TB kidney.. Redhaaa Nurfarhanah.. Senyum senyum.. hehehe da giler sikit.

11 comments:

FUZ.QYM.Y said...

muka stree la konon tu?haha

amin said...

Kidney TB or Renal TB

Try this

farhana said...

Fuz - gambar juga dikomen adoii haha

farhana said...

kidney TB ngan Renal TB pun samer jer

asfira aminuddin said...

babe! selamat mencari TB kidney. i have no idea ape tu! hihi. :)

cimon said...

pakcik google xdpt tulung ke?

huhuhu (T_T)

Kruger said...

cari pasal TB dulu baru bole nmpk branch2 dia... cari kt google scholar bole, kat, medicinenet.com, bmj.com.. :)

farhana said...

asfira - thnx :)

farhana said...

cimon - uncle google pun kdg x dpt nk mmbantu i punn sobsobs :(

farhana said...

kruger - thnx u
eh! ADA KEMBAR CIMON haha

halimhadi said...

tb kidney>look for yellowish caseating material