March 17, 2011

My bad day today

Hari ni rasa sangat2 teruk sekali.. banyak benda teruk berlaku hari ni
Hari ni wat cross ngan sister R..
Sister membebel sampai 1 jam lebih..
Sebab tak cari dia untuk buat cross..
Bosan!! Bosan!!
Aku bengang giler kot hari ni sebab sister and sebab markah untuk posting kali ni sangat rendah..
Memang disaster aku dapat Sister R kat Ipoh ni..
Markah kawan2 aku yang lain semua tinggi2 kot sebab under sister lain
Tapi aku ngan 3 orang kawan aku yang lain memang sangat disaster dapat Sister R
dahla markah kami rendah, grow chart pun rendah.. semuanya rendah!!

Aku tak tahu apa masalah sister R dengan kami..
Takkan dia tak suka budak2 group 3 JB kot?
Dahlah kami tak berpeluang pergi ke special area
macam kat diagnostic center
Tapi budak2 batch nilai dapat kot pergi special area
Kenapa kami tak dapat pergi?
Dia bagi alasan yang sangat mudah!

"Sebab kolej awak takde arrangment atau plan untuk dihantar ke special area.. lainlah kalau budak2 batch nilai! Diorang ada plan datang sini.. Awak budak2 batch JB tibe2 kena campak kat sini..apa citer?"

Bengka2!! Hati aku bengka!!

Weyh ko ingat aku nak sangat ker posting kat sini.. Enough! This is the first and the last one aku kat Ipoh Specialist ok! Aku suka dengan akak2 staff nurse kat sini.. diorang baik.. hospital dah ok, staff nurse da ok tapi sister jer macam disaster sikit.. sister lain dah ok tapi sister R jer! Dia saja masalah kat sini..

Sedih dengan cara dia layan kami kat sini..

BYE2!! Hari sabtu ni aku last kat Ipoh, past ni bye2 forever.. Aku nak bla aku nak cau dulu..
Lagis satu hari ni aku rasa sangat2 teruk.. iaitu aku tak dapat tunaikan tugas aku dengan baik hari ni.. Aku sedih sebab tinggalkannya.. Aku tak buat. Maafkan aku Ya Allah.. InsyaAllah aku tak buat lagi pasni.. Tapi disebabkan nak markah tinggi!! Aku lalai =((( Aku tunggu sister buat cross, aku nak jawab soalan sister yang punyala lama teramat..

So sad


2 comments:

cimon said...

sabar ek.

rakan2 keje slalu je baik tp boss yg tak berapa nak baik...sama laa kat sini (T_T)

for me, if hati da terluka - baik tinggalkan - kerna takut badan pula yg akan jatuh sakit - sbb memendam rasa

p/s: hope you have a hepi working environment someday - insyaAllah

farhana said...

thnx