January 8, 2011

Tamat sudah CHN

Hari ni merupakan hari terakhir kami di klinik Larkin dan amat menyeronokkan apabila dapat melakukan home visit di rumah orang. Tujuan home visit ni untuk melihat keadaan sebenar client hidup di rumah sendiri, termasuklah suasana dan keadaan persekitaran. Ataupun erti kata lain "Services we give to the Client". Alhamdulillah selama 2 minggu di CHN (Community Health Nursing) memang amat menyeronokkan dan banyak benda kami dapat belajar di sini. BEST!

video ni sebelum kiteorang nak pergi berehat tengah hari.. suka suki jap sebab lunch time. Procedure yang sam tengah cuba buat ni adalah untuk ambil darah di bahagian brachial. If I not mistake la.. Nothing to say just enjoy! Huhu

video
ceh2 yeye oo je.

TO BE CONTINUE

4 comments:

abadi romeo said...

apasal cameraman buat video ni menggigil..ke laut..

aku takut tengok darah tapi kalau nurse pompuan..tersu jadi berani..control handsome

posting kat mane lak..?

farhana said...

hp tu yg sush nk handle
bukn menggigil pun sebenrnya
da abes posting skng smbung blaja kt kolej pulak

farhana said...

ouh sebenrnya x yah tkut dgn male nurse ni
diorg cme brlakon jer
diorg x ganas seperti yg disangka
haha dun worry

cimon said...

sape larr yg jd mangsa eksperimen tuh!habis larr...(^v^)hehehe