December 3, 2010

I love kids

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh

Salam Hai apa khabar semua. Saya kene update blog laju2 sebab kejap lagi nak balik hostel Pakar Puteri. Tapi tak selaju macam digi, baru beli broadband Digi hari tu, tak dapat connect2 pun.. Sakit hati betol! Mungkin Digi ni baru lagi rangkaiannya dan belum meluas kot. Jangan mara DIGI.. hehe Ku Bersamamu. Banyak sangat cerita kat hospital ni berlaku.. next week saya keje di ward executive.. Cewah!! Dengar macam mewah.. memang mewah pun, sebab ward tu khas untuk VIP..Harga bilik itu untuk satu malam dekat 100 lebih.. wow.. aku sendiri pun tak mampu kowt..bukan nak takutkan korang tapi memang hakikatnya begitu.. hoho..

Psss saya rindu giler dengan blog saya.. dah lama tak jenguh sebab busy praktikal kat Hospital.. wuwu

aku mula lebih menyintai dan suka pada kanak2 sejak kerja di Peadiatrics ward haha.. Tapi aku memang suka kanak2 pun

alololo comelnye dia

hehehe curik2 ambik gambar dengan ini budak.. mak dia rehat kejap kesian.. hyperaktif betol.. Time ni dia dah sihat da..tapi yang paling sweet dia dah pernah buat adalah buat mulut kiss ngan aku.. ala comelllllnyee!!!

dah macam anak sendiri hahahahahahahaha gelak kejap gelak kejap[angan2 sebentar :p]

dan ini anak sedara aku, baru first time jumpa dia kat rumah Cik Pah.
nama dia.. ermmmmm jap lupa.. [ pikir 20 minit jap hehehe :p]

alamak tengah check, budak ni baru melepaskan gas carbon dioxide kowt.. patutla bau wangi


-t b s-

9 comments:

MiSs StrAnGer said...

ok...muke keibuan tuh dah de dah..
hahaha

EpoLღKunang2 said...

Kalaulah Epol yang jadi budak tu.. ^^"

Cik Akma said...

comelll. mcm farhana jugakk :)

cimon said...

untung budak tu dpeluk dukung ole missi yg yg cantik...nasib tak kene culik budak tuh!

hehehe (^v^)

p/s: tak apply jaga wad kanak2 semula ke?

p/s/s: boleyy larr bukak nursery bile da pencen nanti

farhana said...

muke keibuan? huhu sukenye

farhana said...

wad kanak2? enthla.. nk kot :p

farhana said...

thnx cik akma

farhana said...

mne ley jd budk tu..

MiSs StrAnGer said...

aish..xkan nak bgi muke kebapaan lak..hahaha