December 31, 2010

MyEm0.Com Happy New Year!!

Hari ni kami berjogging di Hutan Bandar selepas 5 tahun tak pergi ke sana.. Padahal uma sebelah2 jer kot ngan Hutan Bandar. Huahua. Aktiviti aku pada hari ini adalah berjogging, sangat best! Dapat kurangkan berat badan.. Ouh sebenarnya aku dah malas nak upload gambar sebab dah takde mood. Haha entahla kenapa.. Gambar di atas aku dengan akmal. Kaki budak ni terluka tapi tak berdarah pun.. Tula dia aktif sangat.. hehe Sekolah dah nak bermula, selamat bersekolah dan nak wish sekali


Selamat Tahun baru ya!!
Bye2 2010
Welcome 2011

Make a new life for 2011.. Chayouk2!! Berazam untuk berjaya dalam kehidupan. Tak sangka dah nak masuk 20 tahun.. Wowwww!! Excitednya nak masuk 20.. hahaha

5 comments:

cimon said...

azam tahun baru - jogging ke?

hehehe (^v^)

p/s: welcome new year!! (^_~)

azalia hjsalleh said...

HNY sygggg !

farhana said...

cimon - jogging tu saje2 jer

farhana said...

HNY - happy New Year juga
haha

~♥ iella ♥~ said...

Happy new year...!!

walaupun ari nie dah 05/01/2011

http://fadthnwan.blogspot.com