November 21, 2010

Fuhhyooo

Just nak bagitahu esok aku keje lagi kat Nursery!
Walaupun esok Hari jadi Sultan Johor...[22 November 2010]
Pagi tadi pun aku keje even hari ahad.. Sebab apa?

Sebab aku nak ganti hour amek cuti 2 hari pergi KL der

InsyaAllah 26 aribulan ni kami pergi.. Wahaha bestnyee sebab time aku cuti ada kelas, aku sorang je tak pergi kelas.. Wahaha bestnyee

Hari ni pengalaman aku sangat best tahap sewel!! Untuk pertama kali aku mandikan bayi di Nursery..
Bestnyeeee co
melll gilerrr
Macam nak CUBIT2!

Tapi tak boleh nanti mak dia marah.. haha

nak tahu apa yang berlaku seterusnya? Nantila sambung huhuhu.. =)


To be sambung..

10 comments:

azaliahjsalleh said...

saba dear , anak org tuh
ahahahaaaaaaa

farhana said...

haha tgh saba nih ;D

EpoLღKunang2 said...

Wah, bertuah la baby tu. ^^

farhana said...

apa yg brtuah? haha

Aqilah Nur said...

anak org tu. bwk bertenang ye. tgu dpt anak sendiri nti, cubitlah puas2.hee

a little less conversation said...

hahaha..nasib baik bos sy bg cuti sempena bday sultan johor..huhu

selamat bekerja dan bekerja dengan selamat..weee

cimon said...

ooo...ct ke isnin ari tu? patut larr byak lagi kete plat johor kat cameron isnin lepas.

p/s:habiss larr pp baby2 tuh!

hehehe(^v^)

farhana said...

aqilah - haha tula psal, nnt dpt ank trus cubit pipi smpai lebam :p

farhana said...

a little - haha keje pun sebb nk ganti hour pegi KL

farhana said...

cimon - a'ah isnen ari tu cti