April 2, 2010

Semangat nak dapat great pointer


Finally I'm proceed to Semester 2. Syukur sangat2 bila dapat tahu aku pass for special sem.1 ni. Syukur tak terkatala. Alhamdulillah. Memang mati matian aku ingat fail aw, sebabnya aku stress gile beb. Tak boleh nak belajar masa Special Sem. 1 tu. Dah la esoknya exam, boleh pulak budak2 ni memekak dalam bilik aku. Perghh memang kepala otak aku berserabut arr.. Grrrr.. Memang cara aku lain, kalau nak belajar kene sunyi sepi, barula apa yang aku baca boleh masuk dalam kepala otak aku ni. Ok Fine! Tak nak ingat pasal result SS1, skang ni aku nak fokuskan Sem 2 plak. Ingat FARHANA.. SEM 2 is the tougher one. Silap sikit boleh fail okey. Semester kali ni makin lama makin susah. Jangan ingat senang bila nak masuk nurse ni. Chayouk2!! Sape kata aku tak boleh kalahkan budak2 excellent.. cehh cakap lebih hehe

Ingat
Study Case..

Study Hard

Study Smart

Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka.
Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka.Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka.Jangan leka. Jangan leka. Jangan leka.

7 comments:

ueki said...

wah bagos2
bkn cm sy ni..mls sntiasa n bz sntiasa
adess
sadis

sophie said...

gewdlux!!blaja leklok taw sayang

farhana said...

ueki
haha

farhana said...

sophie
syg u so much
thx for the support =)

r-mean said...

good luck..smoga success slalu~
study akeh..jgn lupa~

farhana said...

thnx ya

Asepsulahari said...

WAH CANTIK SEKALI LAH