February 18, 2010

Ketika Zikir Bertasbih ^_^


Apa yang aku sedang selalu cuba lakukan sekarang ni adalah berzikir berzikir dan berzikir sebanyak mungkin. Itula satu satunya cara untuk aku tenangkan hati. Mata aku pon dah jadi macam mata panda ok, ashik kurang tido dan menangis ajer. Tapi sekarang ni aku da jarang cry. Haha! Berjaya.. Sapa kata aku ni seorang yang muram aje. Dalam sedih aku selalu gembira okey, tapi gembira dalam sedih la. =( Selain daripada tu, lagu Bunkface, Extravaganza, pon bole naikkan semangt aku ni weyh.. Tibe2 terdengar jadi semangat plak

Lagu pon memainkan peranan dalam hidup kite kan. Betol tak? Ok today is the last day for my honeymoon. Haha.. After this I have to go back for my hostel. Sambung practical.. Tapi yang tak syoknya kene keje ari Ahad.. Waa ni dikira kes dera ni.. Sebab kene replace hour untuk hari cuti punya pasal la.. Haishh..

Mungkin sekarang ramai yang tak tau lagi yang aku dah tukar guna nombor Xpax, dah tak guna sangat Maxis. Sebab maxis tu dah ramai sangat peminat lelaki tepon aku.. Hohoho. Papepon bye2 MAXIS! Majuk2.. ;( Taklah actually aku nak bertukar angin kepada Celcom, nak test gak mcm mana rasanya gne perkhidmatan Celcom..

Ada benda lain yang buatkan aku gembira..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Tadaaa! HAMSTER NI.. haha kecomelan dia buatkan aku ketawa aje. Hamster ni milik sepenuhnya oleh Faiz, bukan aku..

Kadang2 dia ni pandai juga posing maut ea.. haha

apa la yg di pikir?

Ok dia da penat amek gambar..last pic dari dia.. papai! Jumpa lagi bloggers. =)

7 comments:

naz said...

kempas kempis dadaku. hahha lirik bila cinta bertasbih

azaliahjsalleh said...

ala2 chumelnya ;)

aNoZ said...

asal sume org ade hamster eh skang? pelik. huhu

cimon said...

mata panda?

aiseyy...

ngutuk aku pulok!

heheh

(^v^)

mamariesya said...

dear, ur college kt mn eh...?

ShaFril said...

wah comeinya hamster tu..da sekor je ke?cian dia xdak tmn hehe

sophie said...

celcom best!!hamster tew sgt kiut..nk curi!!