February 26, 2010

Justin oh Justin

Siapakah budak ini? Entahlah aku pon x bape kenal.. Tapi bila first time dengar sore dia, memang macam budak pompuan yang nyanyi. Sekali bukak video dia, upa-upanya boy. Hahaha boleh tahan comel a dia ni! Nama dia Justin Bieber. Nama penuh dia Justin Drew Bieber.

Antara lagu2 dia yang femes adalah One Time, Love Me, Favorite Girl dan Baby..
AHAKS tak sangka suare die pon dah iras2 skit mcm girl, mungkin sebab dia tak matang agi kot. Sebab tu sore pon macam budak2. Dia dilahirkan pada 1 mac 1994. Cuba dengar lagu dia, cute kan?


Lagu2 dia pon aku layan.. huhu. Especially One Time. Tapi aku paling suka dengar Favorite Girl.. Budak ni dilahirkan di Canada bah. Haha ingatkan orang Amerika bah. Jum layan lagu kat bawah ni


5 comments:

e k i n . said...

Hehe. Comel2. Suke gak dye niyh :DD

ShaFril said...

igtkn justin timberlake td haha...

farhana said...

ekin
yup definitely

shafril
la justin timberlake tu da tua
haha

Cik Akma said...

haha comel jee~

farhana said...

HEHE ^_^