February 28, 2010

Apabila ia terjadi ia akan terjadi juga


Hari ni aku tak tahu nak cakap apa, just a short entry la k. Sebab jari jemariku ini masih menggatal dan miang2 gatal lagi. Ngadap laptop kesayanganku membuatkan aku gatal juga untuk edit gambar. Well my hobi.. Sebenarnya hari ini aku cuti hujung minggu, takde benda yang nak dibuat sebagai aktiviti harian ouh. OK! Sebenarnya aku lupa nak buat S.O., so aku curi2 tido kat uma. >.< [Sleeping Out] jadi aku tak dapat signature Sister untuk dapat keizinan tido luar dari asrama. Hohaha.. Secret ehh.

Ada aktiviti sebenarnya malam ni, iaitu baca buku pasal post-operation ngan pre-operation. Kalau di short kan akan menjadi pre-op and post-op. Sebabnya hari Isnin depan akan ada pembentangan assignment oleh budak2 lelaki jururawat dari group aku, so aku bercadang nak tanya diorang soalan2 yang susah.. hahaha.

Actually aku dah plan nak membaca, sekali tak baca pon! Wehee.. Sebabnya akak aku nak buat biskut.. Nama penuhnya Mom's Chocolate Chip Cookies.. eheh. Okey aku taruh memang tak jadi. [Haha jaatnya adik ;)] Mungkin sebab adik laki aku yang terlalu suka menolong dalam bab2 memasak ni kan.. so sebab tu kowt biskut tak bape nak menjadi. Sape lagi kalau bukan budak kocik tu, Akmal.

tengokla kesenian gambar coklat biskut dariku wawa

Tapi disebabkan aku ni berhati mulia, so aku tolong la akak aku menghentam biskut tersebut dan tidak membacla buku malam ni. Well aku cuma tolong makan jer and jadi jurugambar kpd akak aku. nAK TENGOK HASIL GAMBAR DARI AKU? pergila blog dia, nanti dia angry kalau aku curi gambar dia. hehehe

Finally biskut tersebut menjadi warna lap.. haha maksudnya love. You know love cinta2.. wah gitu :PApabila is terjadi ia akan terjadi juga, benda yang terjadi tu adalah kemalasan aku untuk memebaca buku akan terjadi juga. Emm esok aku baca la k... hehe


Hmmmm











Sebenarnya mata aku dah mengantok ni, so better aku tido dulu la ea. Tapi sebelum aku tido aku nak merasa biskut buatan sistor kecik aku.. Hoho.. Esok ari ahad cuti.. wehee.. tak yah balik hospital. And ngadap tuttt tuttt.. hehe dada


+++++TAMAT+++++

5 comments:

KaorU IchibaNa said...

fuyyo...coklet kek ke tu?nanti dah bakar post sini..nak tengok!!!

KaorU IchibaNa said...

fuyyo...coklet kek ke tu?nanti dah bakar post sini..nak tengok!!!

SIR ZUL said...

cam sodap bskut coklat tue..tue pic bskut blom siap, klu da siap ntah cmner..huhu

farhana said...

KaorU
bukn coklat kek tpi coklat biskut
hoho
okey! ;)

farhana said...

sir zul
haha da siap pon, ble mkn tu terasa mcm mkn kacang plak sebb terasa keras
hmmm